Balklänningen nästan klar!

Min klänning är nästan klar! Ska bara sy fast ett svart band. Den blev ganska bra. Kommer kanske inte ha finast klänning på balen men inte den fulast heller ( hoppas jag ) Nä men är faktiskt ganska nöjd :)

Tråkigt inlägg!

Nu har det varit dålig uppdatering igen.. Men men. Var hos Elin idag som komfemerade sig. Trevligt trevligt. HAr inget att skriva om igentligen haha

lalala

Hejsan hoppsan! Skolan idag har varit väldigt lugn. Hade sissta idrotts lektionen och min lärare sa att mitt betyg lutar mot mvg. Blev väldigt glad då hihi. Jag har faktiskt syt idag. Ska snart fortsätta med det. Ni får ha en bra kväll!


Haha jag ser helt mobbad ut men jag bryr mig inte


Duktig på att skuta upp saker!

Kom hem från skolan typ kvart i tre. Skulle ha syt men somnade. Sen vaknade jag till och skulle gå upp och lägga in bilder från i söndags på facebook, men somnade. Så nu lägger jag in bilderna i morgon men ska nog sy lite nu. Orkar inte blogga mera idag!


En av många bilder!

¨¨

Ska berätta om min dag då ... Började med att jag var sjukt trött. Efter att ha fått veta vad jag kommer få i alla so ämnen förutom religon så blem min dag väldigt bra. Fick vg! Så nu kommer jag få fem poäng mer eftersom jag hade g i historia förra terminen! Känns sjukt bra. Pluggade även matte med Sofia, fick inte så mycket gjort för jag kunnde inte konsentrera mig men aja. Sen hade jag rast så var ute med några sen jobbade jag matte igen... Inget gjort där heller men roligt har ajg haft idag! Fick sälskap av Josefin, Anton och Victor på bussen. Har fixat lite saker till min klänning så i morgon ska jag sy, orkar inte göra det idag. Aa det här var då mn dag inte så intressant man aja :)


-

Where would you go? To the right, where nothing's left or to the left, where nothing's right?


22 maj 2011

Sitter just nu och kollar på cougar town på datan. Denna morgon har jag hunnit göra ett av axelbanden till klänningen haha hade lite problem med hur jag skulle göra för att få det så bra som möjligt. Men det blev snyggt faktiskt. Så imorgon efter skolan blir det att sy hela överdelen eftersom att jag inte hinner det nu. Ska snart börja fixa mig. Ska möta upp några kompisar och sedan drar vi vidare mot stan. Kommer inte uppdatera mera idag men ni får ha en super bra söndag :)


Han ska jag se idag hihi :)

Vi överlevde!

Det är söndag och det betyder, gammla gubben hade fel! haha.
Var med Emelie idag.. eller igår kanske man säger. Vi var först hos mig och jag sydde och fixade lite saker sen åkte vi till henne och åt och kollade på film och sånt. En trevlig dag med andra ord! Orkar igentligen inte blogga, bloggar väl inan jag åker till stan i morgon :)

Centrum

Ska snart till centruim med mamma för att köpa pelets till mina kaniner, sen när jag kommer hem ska jag kanske träffa Emelie och så ska jag sy. Bloggar väl antagligen mera ikväll :)

Katastrof ridning!

Hejsan hppsan! Då sitter man här igen då. Hade prv i morse, det gick väl så där men ska göra muntligt på måndag och då tror jag det kommer gå bra faktiskt. Ridningen idag haha... Det gick inte sådär super bra för någon tror jag. Vår ridlärare vart inte så glada på oss iallfal upsi! Aja man får bita i hopp och hoppas på att det går bättre nätsta vecka. Nu ska jag nog kolla på film och så. Imorgon ska jag träffa Emelie hon ska se till att jag syr min klänning hahah. Men uppdaterar nog i morgon :)


Bra dag!

Denna dag har också varit bra! Känns som att jag börjar få årdning på mitt liv. Va med Sofi ett tag efter skolan, vi köpte glass hihi. Sen åkte jag till Ikea med mamma för hon skulle köpa glas och sånt. Men nu ska jag kolla på lite tv och fixa lite små saker!


På sändag blir det rix fm festival med några häliga människor!

--

Idag så har det varit en bra dag! Seminariumet gick väl sådär... Vi var lite osäkra men hon sa minst g så det är ju bra :) Hade även lite musik idag så det går framåt... Nu märker jag verkligen hur nära sommarlovet snart är här. Om ungefär tre månader så går jag i en ny skola... Samtidigt som det känns bra så känns det hemskt! Har alltid sagt hur mycket jag vill bort från min skola, men märken nu att jag inte vill det :(
Aja nu ska man tänka posetift här, snart ny månad vilket betyder pengar!


Bild från turkiet

Ångest!

Ska snart damsuga mitt rum och damma så att rumet blir klart det ska bli skönt hehe. Sen ska jag bara klippa ut den sista delen till klänningen och börja sy lite. Hahah jag har skrivit så mycket om min klänning att jag får den att låta jätte avanserad haha. Men den kommer vara väldigt enkel så nu vet ni haha :)

Någon dag innan denna vacka är slut så ska jag rensa min byrå! Det går knapt att stänga lådorna och jag vill köpa in massa nytt nu till vår/ sommaren. Så det som jag inte använder ska bort. Har väldigt mycket som jag aldrig har använt som bara ligger där och tar plats.


Detta skulle man ju inte säga nej till...

Ras Cricket - Skin


Alla kan nånting.

Jahapp, idag är man ledig då, och jag måste plugga som satan till mitt seminarie som jag har på ondag för jag kan verkligen NADA! Galet. Haha, men just nu tittar jag på en film. Konstig film. Efter filmen ska jag plugga, jag ska plugga hårt! HAHA. Bajs. Orkar inte, skjut mig...............
Hejdå

Uppe tidigt...

Godmorgon! Vaknade för typ en timma sen. Stälde klockan så att jag skulle få något gjort innan jag drar sen. Jag och Mimmi ska nämligen till våran lärare som vi hade ettan till trean. Hon går nämligen i pansion efter denna termin så då ska vi dit och säga hej. Trevligt trevligt. Nu ska jag klippa balklänningen och sen om jag hinner så ska jag sixsaksa eller hur det stavas alla delar så att på lördag kan halva klänningen bli klar hihih :)


Falun i åttan

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Bara för att mitt liv alltid är konstigt.

Dagens

Dagens vill ha: CashFloooooo! Dagens klädsel: Mjukisbyxor & tröja. Dagens smink: Fundation & puder. Dagens frisyr: Pollesvans. Dagens händelse: Hämta leg, köpt p-piller, tränat. Dagens planer: Dagen är slut. Dagens saknad: Peeeengar!. Dagens korkade: Inget minne av något särskilt. Dagens roligaste: Älskling. Dagens favorit: Älskling? Dagens köp: P-piller, cheesburger. Dagens godis: Inget! Dagens dryck: Saft Dagens läsning: SO. Dagens humör: Bra/trött. Dagens nagellack: Stärkande.  Dagens sötnos: Älskling. Dagens irriterande: Same as always. Dagens låt: Chris Brown - Crawl Dagens tvprogram: 2 and ½ men.

Jag är rädd!

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-21-a-maj

Stada....

Hejsan hoppsan! Sitter just nu och lysnar på musik. Måste städa för annars tar mina föreldrar s´min data slad haha, måste nog börja... Sen ska jag klippa ut delarna till klänningen i tyget. Klippte lite fel igår haha. Nä men nu ska jag börja :)


Vill du ligga med mig?

Hejsan hoppsan och förlåt för världens sämsta uppdatering. Som tur finns Ida. Haha.
Aja, min helg har väl varit bra. I fredags så var det träning som vanligt och sedan tog jag och Rickard en promenix hem till honom och så somnade jag medans han satt uppe och spela CoD typ.
I lördags åkte vi hem till Carolina klockan fyra och träffa lite folk och firade Jonathan men vi drog ganska tidigt, typ vid nio nångång och så åt vi och kollade lite på den där melodifestivalgrejen och så gick vi till säng vid elva! Underbart!
Idag har det varit träning som vanligt, och nu måste jag plugga och lägga mig extra tidigt eftersom jag ska till UMO innan skolan imorn. Men ska in i duschen nu. Pussssss!

Ett års firande!

God dagens! Dagen började med att jag vaknade runt tio och när klockan var runt tolv åkte vi till min kusin. Hennes dotter fyller ett år i morgon så vi var där och fira henne idag. Kom hem runt två och har sen dess kollat på film läst bloggar och klippt ut sista felen till klänningen. Ska nu kolla på lite vänner avsnit och sedan ner och klippa ut klänningens delar i tyg haha. Får se om jag bloggar senare, men ni lär ju märka ;)

Eric Saade ♥




PANIK!!!!

Snart ska jag börja klippa ut ALLA delar till min klänning. Har en aning panik just nu det är bara tre helger kvar som jag kan sy på fast vi äar ju lediga den 2-3 juni och då kan jag också sy... Men måste verkligen börja vill inte sitta och sy in i sista sekunden! När den väl är klar så ska ni få bild! Måste även köpa skor så jag kan lära mig att gå i dom... Åh orkar inte!

Ingen rubrik

Vaknade nyss av att jag var super kissnödig och nu kan jag ej somna om. Typiskt. Min älskling ligger här bredvid mig och sover som en stock så hade tänkt passa på att plugga innan han vaknar. Men nu måste jag börja. PUUUUUUUUUUUUSS

Hejsan mitt namn är Sofi och jag suger på ...

Hejsan mitt namn är Sofi och jag suger på att blogga, om ni vill veta så har mitt körkortstillstånd kommit så snart ska jag ut i trafiken! wiho! Ska nt ta något att äta och sedan ska jag iväg på träning. Puss


Snart bär det av till skolan!

Förlåt för den dåliga uppdateringen från min sida men jag har ite haft något roligt att skriva om. Just nu håller jag på att fixa mig. Ha en bra dag!

Pluggar

Sitter hemma hos Ida och pluggar just nu. Det går rätt så bra. Aja, vet ej när jag ska hem. Men nu ska jag fortsätta plugga. kort inlägg, men ville bara tala om att jag lever.

9 maj 2011

Jag har ungefär tre inlägg som tydligen inte har komit upp... Aja... Skolan vara bra, fixade så jag fixk ett till mvg på ett utav alla idrotts mål så det käns bra. Sen hade jag föreläsning som jag somnade ett litet tag på haha inte bra. Kommer även bli klar i svenskan i morgon då jag ska redovisa. Känner att jag kommer få ganska mycket gjort denna vecka och det är ju bra! :)

Vår uppvisning!

Har inte haft någon lust att blogga idag men ska säga lite kort om dagen. Vaknade runt nio fixade mig och lite sånt fixade även cyken och drog til ltorvalla för att kolla på Sofis och Elins uppvisning alla var super grymma. Och dom små var super söta! Kom hem sen runt två typ och gjorde inte så mycket. Sen kollade mamma jag och Linus på Harry Potter den senaste hehe. Kollade även på djävulen bär prada. Nu så har jag inte så mycket för mig. Men nu fick ni veta lite om dagen och i morgon tror jag inte att det händer någonting men jag får väl se.

Kärleks rutor

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Fick faktis ganska mycket gjort så lite stålt är jag haha. Ska snart börja baka eftersom jag rammlade av förra fredagen så måste jag ha med mig något idag haha. Ska baka kärleks rutor eller vad det heter. Har aldrig gjort det förut men får väl hoppas att det blir bra. Nä nu ska jag sätta igång eftersom att sätta igång för mig kan ta upp till en timma haha!


25/8


Då är jag och Theres på Gröna lund för att se Eric Saade!

NP...

idag gick väl sådär. Vet att jag har minst två rätt haha. Aja det gick säkert bättre än vad jag tror. Skönt med bara en matte del kvar och sen är alla np prov klara! Juste fick reda på att jag fick mvg på hemkunskapen gissa om jag blev glad! Så nu har jag häjt mig med fem poäng men har fortfarande typ sex ämnen kvar att höja mig i haha. Aja jag vet att jag ändå kommer in på mitt första handsval. Nu ska jag kolla på tv och fortsätta vara överlycklig haha :)

Vad betyder : P?

Jahapp, idag vaknade jag och ville verkligen bara ligga kvar i sängen men sen slog det mig att jag skulle ha NP och då for jag upp ur sängen och försökte få Rickard med mig.
Hade Np direkt på morgonen och det gick SÄMST för mig. Seriöst. Orkar. Inte.

Aja, what ever. Tänkte åka hem snabbt och kolla på DH men nej så blev det ej. Det jag har gjort är att beställt skoltröja + byxor och även kollat efter min balklänning på nelly.com och vet ni vad? Det fanns en lila jag ville ha som nu inte finns kvar och då skulle jag ta en röd istället. Men vet ni vad? Den finns inte heller kvar! Så nu får jag gå naken på balen. Toppen!
Nu ska jag ta självmord. Farväl!

np

Ridningen idag gick faktis väldigt bra! I slutat av passet så vart Zidane lite små galen men antar att det var för att slippa gå fint haha. Hade även muntliga delen av matte np. Det kändes inte bra men läraren sa att alla i gruppen hade vg och mvg kvaliter. Men det hjälpte inte det känndes ändå inte så bra. Nu ska jag kolla bloggar och sedan kolla tv :)

Friends dag!

Inte så lyckat med vädret haha. Men vi hade roligt ändå. Dock stannade vi inte hella tiden. Såg att Swingfly var där. Men ingen orkade stanna för vädret så vi skippade uppträdandena och drog in till stan. Jag Camilla Sofia och Andreas gick runt ett litet tag. Fick med mig hem att rosa linne. Ni får se det någon annan dag tror jag  haha. Nu ska jag kolla på vänner och sen 21:00 är det DH :)


Det är tisdag & jag är ledig.

Nu sitter jag hemma och pluggar svenska. Jag har precis varit i skolan och haft NP i matte. Det gick väl bra, grubblar inte så mycket i det där. Onödigt. Aja, idag händer det inte så mycket, tänkte vara hemma och plugga för en gångs skull och sedan ikväll är det träning. Aja, nu måste jag fortsätta på min awesome berättelse. Puss

-

Skoldagen kändes onödigt lång... Fick inte så mycket gjort så igentligen borde jag plugga nu men glömde sakerna i skolan. Nu ska jag kolla på vänner!

Godnatt!

Dagen har varit väldigt lugn. Klippte inte ut delarna utan jag hamnade framför datan och kollade på film haha. Men ska göra det i veckan och sy nästa helg. Imorgon är det skola.... orkar inte! Efter ska jag träffa Jossan någon gång för jag ska nämligen få en tröja av henne! Snäll som hon är. Nä nu ska jag kolla film godnatt!


Anna jag Jossan och någons hand föra året på skansen med frienda! ♥



Helt underbar valborg!

Jappjapp, det var det jag hade. Hoppas ni också hade det bra men säkert inte ens i närheten av vad jag hade. Det var gal1! Haha, bajs. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova eftersom jag inte fick sova nånting inatt för min älskade pojkvän putta ur mig ur den där soffan! Snopp på honom, fast först ska jag ringa till honom och tala om hur omtyckt han är. Haha, puss på er!

- ey bror, det är ditt fel!


Dag 10 – Bilder ifrån när jag var liten.



Blixten är lite i vägen men bilden får duga :)

Sändag

Hejsan hoppsan! Hadde det super trevligt igår med massa folk! Orkar inte skriva allt men haha. Kom hem runt tre och då somnade jag nästan direkt, låg och kolla på typ en halv film bara heh. Vaknade tio över tolv idag och fram tills nu har jag pluggat... Gjorde klart en idrotts uppgift som jag ska redovisa i morgon för att få mvg :) Ska snart ner och kolla på tv samtidigt som jag ska börja klippa ut delar till min klänning. Känner at tjag säger det varige helg nu för tiden men det blir aldrig av. Det är ju inte så roligt att klippa ut delarna det är ju bara roligt att sy haha. Nä men nu ska jag kolla bloggar, alla lär ju skriva om valborg. Och sen ska jag sätta igång med klänningen. Ha en fortsta bra söndag!


Den första bilden jag tog med min systemkamra!