Tänk på den f*cking Växthuseffekten!


Just nu sitter vi och mobbar oss som vanligt, men ska snart till Brandbergen och titta på när dom förvärrar växthuseffekten ännu mera! (Jag är ej seriös, eller aso dom förvärrar den ju, man aja)
Bajs, nu måste vi draaaaa. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

Kval, Val & Finalborg!

Är hemma hos Elin just nu, väntar på att Rickard ska bli klar så vi ska hem till mig, sedan ikväll ska jag titta på brasa i Brandbergen. Kulkul.
Igår så var jag, Elin, Moa, Emelie, Jesper, David, Niclas och Sebastiaar och grilla, det var skit mysigt, sov hos Elin inatt eftersom hon är en fegis som inte vågar sova ensam hemma själv. Aja, det var det. Hejdå!
Ps. Ida om du läser detta så har min touch typ sluta fungera och därför jag inte svarar på sms.

Valborg!

Idag är det ju valborg som alla vet. Ska träffa Moa då om hon nu svarar annars får jag väl se vad som händer. Ska försöka få tag på Moa iallfal haha. Har igentligen inget att skriva om. Ha en bra Valborg!

Dag 9 – Mina rädslor.

Ormar och döden. Sen har jag bara massa tvångstankat te.x. jag måste alltid om det finns platser sitta närmast fönstret på en buss, sitter jag ytterst så tror jag att jag ska ramla om någon går förbi sen har jag massa andra men om jag ska rabbla upp dom så kommer det ta flera timmar att skriva haha.

Förlåt!

För dålig uppdatering men har inte hafft någon lust. Igår var jag i stan med Moa och köpte lite saker orkar inte lägga upp bilder men men. Idag hade jag ridning och jag ramaldae av haha. Skadede mig inte iallfal. Nu ska jag kolla på tv sen blir det film sen sova har varit väldigt trött hela dagen

Brådis


Ojojoj, nu har jag brådis, min träning börjar nu och jag har inte ätit, så ska äta lite och sedan åka till v-malm och träna småtjejorna. Sen ikväll ska jag till mami, och datorn följer inte med dit ikväll, men ska nog hämta den imorgon.
Puss

3e bilden: En bild på någon i din familj.


2a bilden: En bild på dig själv


Den är ifrån December. Har ingen nyare!

Dag 8 – Någon stund jag kommer ihåg

Har många stunder som jag kommer ihåg heh. Men ett väldigt bra är nog när jag och Moa skulle till den där Twilight fan saken i sommras. Vi köade as länge men vi hade väldigt roligt. Vi träffade två super trevliga tjejer som vi tillbringade tiden i kön med. Sen när allt började så stod jag och Moa längstfram med Emma och Linnea. TIllslut kom då Kristen Stewart och Taylor Lautner, alla blev galna förutom jag haha. Så pressfotograferna gick framför mig. Alla som stof bakom ett galler ( Vi stod innanför ) var helt galna och frågade om jag kunde fixa autografen när dom gick förbi och att jag skulle få pengar och sånt om jag fixade haha osmart som jag var så sa jag nej. Aja tillslut så kom Eric Saade då vart jag galen. Han gick förbi alla på sidan mitimot oss och sen när han kom till vår sida så höl han mig i handen. ( Vet själv hur löjligt det låter! ) Super glad vart jag. Det är iallafal en stund jag aldrig kommer glömma haha :)

Detta fält måste fyllas i

Hejsansvejsan, hur är läget? Jo tack det är bara bra! Förutom min jävla hosta som jag har fått av Elinx2. Snopp!
Aja, mitt liv är inte så spännande. Vet ej vad jag ska säga, ska snart dra till träningen som börjar en timma tidigare
för vi ska spela brännboll. Sweet va? Yes sir. Men nu måste jag typ gå, Puss!

Med detta inlägg säger jag: Godnatt!

Idag har jag inte gjort någonting och det har varit hur skönt som hällst! HAr varit trött hella dagen eftersom att jag inte har sovit så jätte mycket de senaste dagarna. Nu ska jag kolla lite bloggar sedan blir dett lite BB coh sen sova tror jag kommer somna snabbt!

foton av: Ida Westander





1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Mycket och mycket, är med dom nästan varige dag i skolan hehe


Hemma!!

Kom hem för en timma sen. Har igentligen inte så mycket att säga men hade det trävligt i norrland hehe.

2a bilden: En bild på dig själv


Ändrade planer

Glad påsk allihoppa!  Hoppas ni har det bra för dte har jag. Sitter hos mammsen just nu för jag har varit här och hämtat lite saker, bussen går snart så ska bara skriva klart och sen dra till papi igen. Det var egentligen tänkt att vi skulle åka till Östergötland idag, men Emma är sjuk så vi åker typ imorgon. Så stannar hemma ikväll och ska äta världens godaste middag ikväll och sen får vi se fall jag åker till Rickard eller ej. Troligtvis gör jag det.
Juste, kollade mina ansökningar idag och jag kom in på alla mina val, hur underbart är inte det? Aja, nu måste jag rulla till bussen! Puss!

Ska börja packa...

för i morgon drar jag min familj och farmor upp till norrland och ska på bröllop. Min kusin ska gifta sig. Så det här blir mitt sista inlägg för nu ska jag packa sedan ducha och till sists kolla på BB haha :). Vi kommer åka klockan sex på morgonen för vi ska övenförbi min mormor som bor i sundsvall. Jag kommer hem på söndag kväll så kommer nog inte blogga förns på måndag så nu får ni hoppas att Sofi bloggar mycket haha :)


Glad Påsk!

Dag 7 – Min bästa vän

Jag har ingen bästa vän. Jag har hellre många som jag litar på och några ov dom är Sofi Emelie Elin och förstos Moa. Dessa fyra vet nästan allt om mig och jag är så lycklig att jag har dom i min vardag! Jag älskar er tjejer!



Tyvärr så är Moa inte med på bilden.

JAAA

Idag så får man veta den preliminära antagningen till gymnasiet så kollade nyss in där och dom hade lagt uta llat. Jag är så lycklig! Jag kom in på alla gymnasium som jag har sökt till!Men det slutar ju inte nu, jag måste fortfarande kämpa upp några betyg så att jag behåller mina platser hehe. Så min dag kan inte bli bättre nu!

QWOP

Kom hem vid tio från klättringen, underbart. Typ Rickards nya "idrott" han ska satsa på. Han ägde ut alla.. Haha.
Aja, vi har nu duschat och borstat våra gaddar och så ska vi lägga oss i sängen och kolla på O.C. Kan det bli bättre? Ja, om Rickard hade större säng men annars inte. Puss på er!

........

Ridningen gick as dåligt. Hade inte den som jag brukade så det var ju roligt att ha någon annan men det gick tyvärr inte bra. Kom nyss ut från duchen och ska snart börja fixa mig och möta mamma i centrum. Hon skulle kolla på något så då följer jag med eftersom jag ändå inte har något annat att göra. Ikväll ska jag nog börja klippa ut delarna till min klänning som jag inte har börjat med haha. Nä men nu ska jag sätta igång!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Who killed Spotify?

Godmorgon Godmorgon, hur är läget idag? Jag mår bara fint fint, ska snart till Ida och hämta min underbara laddare som jag inte klarar mig utan. Och, och nu ska ni få skåda en sak..

Japp, jag tappade min mobil igår. I berget. Så nu ser den ut sådär, helt underbart!
Aja, what to do what to do? Ska käka lite frulle och sen åka till Rickard. Och ikväll så ska vi KLÄTTRA! Underbart. Aja nu ska jag springat till Ida. Puss på er!

Färdig fixad

Nu är jag nästan färdig fixad så om 50 minuter ungefär bär det av mot centrum där jag även kommer att träffa Emelie eftersom att hon ville följa med när jag färgar hihi, jag är väldigt nervös så det är bra att hon följer med haha.  Efter att jag är klar så ska vi träffa Sofi ragnar Sebastian och David. Tror vi skulle tyill David. Sen ikväll blir det att grilla med Sofi David Sebastian och kanske Moa ingen aning om det är flera som ska med. Nu ska jag kolla lite på tv och lugna ner mig haha :)


Adjö till denna färg. Kommer nog sakna den men vill inte bleka sönder mitt hår haha :)

All kärlek till mitt grottmongo! :D

Hej.
Hejdå.

Sur. Frulle. Sol. Film. Bitter. Dusch. Bada. Träning. Gnäll. Hosta. Joggning. Sylt. Älskling. Sl. Kärlek.

Imorgon gäller det!

Imorgon ska jag färga håret. Är sjukt nervös haha. Tänkte bara att ni skulle få veta hehe

Dag 6 – Min familj.

Har ingen bild på alla i mon familj så jag berättar bara lite om dom hehe.
Jag har en pappa som heter Mikael och han är gift med min mamma som heter Pernilla. Sen har jag min bror som heter Linus och han är 19 år. Vi bor alla tillsamans med mina två kaniner Godis och Gunvald. Så det var min lilla familj haha vill inte berätta om dom så nogrant heh :)

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade kvart över nio idag. Dagen kommer bjudas på ingenting haha. Nä men kommer typ inte göra något så tror att jag kommer ta mina matta saker och sätta mig ute och plugga. Inte roligt men känner att jag inte har någon lust att bara sitta inne. Hoppas ni får en bra och härlig dag :)


Bild från Turkiet

Ingen förstår, och ingen kommer någonsin göra det


Dag 5 – Något jag önskar att jag gjorde.

-


Tråkigt dag...

Skulle ha börjat sy min bal klänning idag men så blev det inte. Hade ingen lust så dagen spenderades med min tv och mina kaniner. Just nu suger mitt liv! Alla mina dagar ser lika dana ut.. Även om det inte var meningen så, så slutar det alltid med att jag inte gör någonting och jag träffar aldrig folk längre.

Nu säger jag...


Älskling




Dag 4 – Två favorit låtar

Har ganska många igentligen så nu får ni två av många!

Jet - Look what you've done



Och så får man inte glömma!

Eric Saade- Break Of Dawn


Solig dag!

Det är hur fint väder som hällst idag! Älskar det! Dagen började med att städa och tyvärr så är jag inte klar än... Men var ju tvungen att vara ute lite och sen släppte jag ut mina kaniner. Ikväll så får vi gäster. Imorgon tror jag att mamma och jag ska leta skor annars blir det väl att börja klippa delarna till min balkläning som jag måste sätta igång med hehe.


Du är himlen runt hörnet för mig

Sitter hemma hos Rickard alldeles ensam just nu medans han är på Vårbajsgalan. Haha. Aja, ska gå till bussen snart för att åka hem till mig, och hmm.. göra absolut ingenting. Ikväll ska jag träffa Elin, vet ej vad vi hittar på. Men kul ska vi ha. Puss!

LOV!!

Idag fick man ju påsklov super skönt + att vi slutade tio över elva! Efter skolan följde jag med Emelie hem lite spontant haha. Vi satt och snackade om allt möjligt men mäst om balen eftersom att den kommer närmre och närmre hehe. Sen efter ett tag så gick vi ut och fota för att Emelie skulla ta en ny heder bild till hennes blogg så då blev jag den stålta fotografen! Sen runt fyra var jag tvungen att gå eftersom jag skulle till stallet och hoppa.
För första gången på länge så är jag nöjd! Tyvärr så får ni inga bilder från ridningen eftersom jag inte gillar så mycket när folk fotar mig då för jag gilalr inte min sits i hoppningen men det går frammat så någon gång kommer ni få det. Och om Emelie följer med till stallet någongång så kommer ni få super fina bilder eftersom att hon är en proffs fotograf hehe eller snart är hon! LÅngt inlägg vart det hehe....


Den 3 maj!

Så är det friends på skansen. Längtar som en galnig och det är sista året för mig där!


En bild från skansen förra året.

Dag 3 – Drömmar.

Jag har väldigt många drömmar haha. Men de största är ju att komma till USA och att bli antingen designer eller stylist. Fast vet inte riktigt om det ska kallas drömmar för dom ska bli sanna jag ska kämpa tills jag kommer dit!


Torsdag

Hejsan! Skolan idag gick väl helt okej, skulle redovisa för Robin men han aldrig komma innan Moa och jag var tvugna att åka till idrotten. Den gick inte så bra för min del hahaha. Vi hade styrka och jag ar inte alls stark så nu får det ta och bli hård träning för mig. I morgon slutar jag runt elva, sjukt skönt! Så var min dag och nu ska jag antingen kolla på lite scrubs avsnit eller bara lyssna på musik!


Dag 2 – 10 sanningar om dig själv.

1. Mitt fulsrändiga namn är Ida Linnea Margareta Westander
2. Jag har haft en kanin med ADHD. Och jag skojar faktis inte hon hade det.
3. Jag är galen i Eric Saade.
4. Jag vill plugga ett eller två år i Usa, inriktning Mode design.
5. Jag har haft egen häst.
6. Jag har ridit sen jag var sex år gammal
7. Jag älskar One tree hill och vänner
8. Jag är 170 cm.
9. Jag är nästan alltid nervös
10. Den här listan tog mig 35 minuter att göra!

Jag hänger på Ida!

Dag 1 - Presentera mig själv


Mitt namn är Sofi, och jag är 16 år.
Jag har en pojkvän och massa underbara vänner som jag umgås med på fritiden och jag går även på gymnastik 4 gånger i veckan, och är även tränare för 10 åringar. Jag går i skola i Kunskapsskolan i Tyresö i nionde klass. Jag är en av dom få som tycker om den skolan, haha.
Mina föräldrar är skiljda och min pappa bor i Brandbergen och min mamma bor i Handen. Min blivande gymnasium är Fria i Handen, hoppas jag. Ekonomi linje.

Ja, det var typ det. Om ni undrar något mer så är det bara att kommentera detta inlägg. Puss

NU: Desperate housewives


Dag 1 – Presentera mig själv.

Har gjort det förr men gör det igen haha.
Mitt namn är Ida Westander jag är 15 år och går i nian på kunskapsskolan tyresö. På frittiden så pluggar jag för den mästa delen eftersom att nu är det slutspörten i grundskolan men annars så är jag väl med vänenr och så rider jag. Jag har två kaniner som heter Godis och GUnvald väldigt söta är dom. Ja det finns inget intressant att veta om mig haha.


Pasta + korv = kärlek

Bara för att jag nyss kom hem från en bra skoldag. Fick reda på att jag redan är klar med sex ämnen så har bara elva klar! Iaf, som sagt kom nyss hem och så ska jag laga den ända mat jag kan laga, och den ända min pojkvän har lärt mig. Får se hur det går eftersom det alltid slutar med att han tar över matlagningen.. Sedan ska jag titta på den underbara filmen Burlesque och sen halv sju är det träning. Underbart.
Men nu ska jag till köket. Puss!

Never regret anything that made you smile

Sitter hemma nu och laddar ner musik och kom precis på att jag ska slå på tvn och titta på Total Blackout eller vad det nu heter. Så det ska jag ta och göra. Puss på er!

Love gånger 1000


Att på en gång älska och vara klok är knappast möjligt ens för en gud.

Hejhopp gummisnopp!
Sitter och skickar musik från datorn till musiken. Ska ringa Rickard när det är klart och så ska jag sova!
Min helg har varit rätt så knas. I lördags träffade jag brudarna och vi tittade på Hur många lingon finns det i världen? som sagt. Det var hur sööööt som helst! Sedan åt vi och åkte hem till Sara. Satt och löka lite där och sedan träffade vi Amanda och Natalie, och hela kvällen leta vi efter något att göra och när vi väl hittar något bestämmer jag mig för att åka hem till Rickard istället. Jappjapp, så jag och Amanda hoppar på bussen och åker till våra små pojkar istället.

Idag har det inte hänt så mycket, har varit med min finaste och har även varit på den sämsta träningen i hela mitt liv! Gymnastik suger kuk. Bajs. Nu vart jag sur. Hejdå

I love you guys! ♥


Eftersom mina inlägg alltid är så tråkiga så kör vi på...

En lista!

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – 10 sanningar om dig själv. 
Dag 3 – Drömmar. 
Dag 4 – Två favorit låtar
Dag 5 – Något jag önskar att jag gjorde. 
Dag 6 – Min familj. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Någon stund jag kommer ihåg. 
Dag 9 – Mina rädslor. 
Dag 10 – Bilder ifrån när jag var liten. 
Dag 11 – 5 saker du gillar att göra.
Dag 12 – Fula ovanor. 
Dag 13 – Det här saknar jag. 
Dag 14 – Det jag längtar efter.
Dag 15 – Saker du vill göra innan du dör.


Snackar med min fru!

Sitter och snackar med Giselle, väldigt längesen! Vi snackar lite om när vi slutar nian gymnasiet och lite sånt hehe. Har igentligen inget intrsant att skriva haha.

 
Ge mig allt hon har på sig snälla!


Vår!!

Älskar vädert som vi har idag! Super fint. Dagen började med att jag gjorde klat en idrotts uppgif. Sedan vart det att fixa ute hos kaninerna för snar får dom en ny bur. Eller ny och ny vi ska ha den gamla men göra om inhägnaden så dom kan springa omkring. Vet inte vad jag ska göra nu. Imorgon blir det tandläkaren :( Hatar att gå till tandläkaren + att jag var där för inte så längesen. Aja det går snabbt så behöver inte vara rädd så länge iallafal hehe. Nu ska jag kolla bloggar och sen hitta på något annat, ha en fortsat bra dag

Ska ta vår bilder någon dag men orkar inte just nu så nu får vänta lite med bilder


Onödigt inlägg

Kom inte så långt i pluggandet eftersom jag är så trött. Så imorgon ska jag göra klart idrotten och sen skriva lite av mitt tal på engelska. Så just nu medans jag väntar på maten så kollar jag på vänner. Om 10 dagar färgar jag mitt hår. Börjar bli nervös redan nu haha typiskt mig. Hoppas bara att det blir bra. Nu ska jag fortsätta kolla på vänner :)


En av de bästa seregerna i världen!

Inga skor denna gång

På morgonen runt elva tolv så åkte hela familjen till farsta för att leta skor hittade inga derimot... Min klänning fanns inte i butik heller men som tur var hade dom fått in min storlek på nätet så nu är kläningen bestäld. Ska haden på bröloppet och skolavslutningen. Nu ska jag plugga det är ju slut spört så pluggar typ varige helg nu... Inte så roligt men jag måste höja mig i mina ämnen. Aja men nu ska jag få något gjort.


Klänningen :)

Sorry för dålig uppdatering, ska försöka b...

Sorry för dålig uppdatering, ska försöka bättra mig. Iaf nu sitter jag på bussen på väg till Gullmars för att titta på Hur många lingon finns det i världen med dom bästa. Hör kanske av mig senare. Puss!


.........

Ridningen gick USELT! Skojar inte, det har nog aldrig gått så här dåligt... Skolan gick sådär hade ju np hela dagen tror inte jag får vg men det är bara att hoppas. Juste brandalarmet gick två gånger i skolan. Aja nu ska jag göra något vad vet jag inte. Blir väl att kolla på film eller så.


Jag orkar inte, vill bara bort!

Virus?

Min data har typ virus. As jobbigt, den är as seg och via msn skickar den ut virus mejl. Aja får vä lantagligen lämna in den snart men då försvinner ju alla bilder åh jobbigt. Aja nu ska jag kolla bloggar sen ducha. Bloggar nog i morgon om jag orkar


Pluggar

Sitter just nu och pluggar till no provet jag har i morgon. Ridningen gick väldigt bra idag. Samma sak med skolan. Fast eftermiddagen bestod av massa prat och skratt med några väldigt trevliga människor. Nä men nu ska jag fortsätta plugga för snart ska mathias förhöra mig via facebook haha :)

Tråkig dag!

Hände inget sepcielt idag, hade skola stannade och plugga sen åkte jag hem och pluggade änu mera. Ja det är väl så min dag och kväll såg ut. Nu har jag precis lockat klart håret och nu blir det film sen sova




Detta fält måste fyllas i

Kom precis hem från Grönlunds trafikskola. Skit tråkigt var det verkligen. Var där i tre och en halvtimma! Suuug! Aja, en månad kvar tills man ska börja köra då, längtar. Nu hade jag tänkt att titta på Glee och sedan Desperata Hemmafruar. Puss

Haninge Centrum

Var i haninge centrum med Emelie idag mycket trevligt. Vi träffade även på Elin och Elin och satt ett tag på donken med dom. Juste idag i skolan så stannade vi och då gick brandalarmet... Vilken idiot sätter på brandalarmer! Det var typ någon som hade smällt något eller så. På tal om skolan, nu är det så att jag och min vän Moa har startat ett radiopogram hahaha. Det är bara vi som lyssnar och vi sänder från musiksalen från ett rum som ingen kan höra förutom vi typ haha.


Denna bikini i mörkblå köpte jag på hm, ska därimot sy ett band på eftersom jag inte gillar axellösa på mig :)

Finns det någon där ute som kan göra mig lyckligare än vad du gör mig? Svar: Nej! ♥


Lockat håret

Har precis lockat håret. Orkar inte göra hela håret i morgon bitti så gjorde det nu ikväll så behöver jag bara kanske göra några få nya lockar i morgon. Ska nu kolla på film och sedan sova. Kom inte så långt med mitt pluggande men får ta igen det i morgon :)

hela åttioen lag!

Nu är man hemma från Göteborg, som var riktigt najs!
Fanns ingen snö alls där och det var riktigt varmt! Tävlingen gick inte så jätte bra kom någonstans på 40:de plats av hela 81 lag. Vilket har varit den största tävlingen typ någonsin inom truppgymnastik så i helgen var jag med och skrev gymnastikhistoria! 81 lag, det vill säga 1700 gymnaster. Kan ni tänka er. Shiiiiit!

Aja, åkte iaf förbi träningen för att lära mig hela mixfriståendet! Härligt värre. Men nu ska jag plugga inför provet imorgon. Puss!

4 fel igen.......

Tävlade idag ju... Framhoppningen kändes bra fick några konstiga hopp men fick fam honom. Sen när banan väl började... Han kändes bra jag tog tillbaka lite för mycket men han skulle ha klarat att hoppa andra hindret men gjorde han det? Nej hästen ska såklart stanna! Självklart var det inte hans fel jag kunnde ha ridit fram istället för att ta tillbaka men han kom inte för nära, men han bjuder aldrig på sig själv. Det är inge kul jag orkar inte! Aja nu ska jag plugga och sura. Haha måste ju få vara sur när det inte går bra. Får hoppas att det går bättre på träningen på fredag :)

Levande begrav

Blev klar med idrottsuppgiften men har inte orkat börja med engelska så får göra det i morgon efter tävlinge. Nu ska jag kolla på film och sendan blir det ytligare en film, Beck levande begrav ska gå på canal+. Så den ska jag se ikväll. Nu ska jag kolla på tv. Bloggar i morgon


Plugg plugg och mera plugg

Goddagens! Dagens planer blir att göra klart en idrotts uppgift för att lyckas höja mig som ska in på måndag sen blir det att börja göra en tankekarta till engelskan. Upptäkte igår att det steget ska vara klart denna vecka som kommer... upps hahah. Aja så min dag blir att plugga. Inte så roligt men det gäller att ligga i nu när det bara är runt två månader kvar i nian. Ångrar nu att jag inte har pluggat mera hemma efter skoltid... inge roligt att plugga varige helg. Men imorgon blir det tävling! Får väl se hur det går just nu så kommer jag bara se det som extra tillfällen för att få över min höst över hindrerna! Hästen gillar typ inte att hoppa längre jättetråkigt! Nä men nu ska jag plugga!


Bara två månader kvar på denna skola!

Nästa= stallet

Tjenare! Ska snart börja fixa mig inför stallet. Är inte alls tagad, är väldigt trött. Aja hade prov idag. Tror faktis att det gick bra så nu håller vi tummarna för att det blev ett vg. Nä igentligen ahr jag inget att skriva skulle bara uppdatera lite haha. Nu ska jag ut till förådet och hämta alla saker innan mamma kommer hem, ha en riktigt bra fredags kväll!