1. Fyra saker jag stör mig på

1. Svenska killar som pratar som blattar.
2. Dom som inte inser att det är ute att vara fjortis.
3. När man smaskar.
4. Att min pojkvän inte har egen bil..

I love to dance!

Kom hem från dansträningen som ägde rum i Dansens Hus som ligger i stan. Rätt så soft. Nu ska jag laga mat, och sedan äta såklart. Sen blir det väl bums i säng och så ska jag ringa min finaste. Puss ♥

2. Fem saker jag är beroende av

1. KLÄDER
2. Coca cola/ Festis
3. Mobil
4. Data
5. Serigen Vänner och One tree hill!

tisdag

Började dagen med matte, och sen hade jag textil hella dagen. En riktigt skön skoldag. Efter skolan åkte jag och Liv till t-centralen eftersom jag skulle kolla på en tröja men den fanns bara i XL... så ska nog kolla om den finns i haninge centrum på torsadg. Ska snart äta och sen åka till enskede för att lämna alla stall saker. MMåste åka direkt efter skolan på onsdagar så har skaffat skåp så jag hinner hehe.


Så snygg!

1. Fyra saker jag stör mig på

1. När en buss typ är helt tom och nästa som kliver på sätter sig bredvid mig. Om det finns lediga platser sätterman sig väl där.. Hahah
2. När man letar efter någonting och inte hittar det. Sjukt irriterande!
3. När folk kollar snett. Visst alla har vi gjort det någongång men borde man inte växa upp?
4. Att det har tagit typ 30 minuter att skriva detta...


Börjar i morgon!

1. Fyra saker jag stör mig på
2. Fem saker jag är beroende av
3. Sex saker jag måste göra i mitt liv
4. Typ av killar jag faller för
5. Det här hade jag på mig idag
6. Dem saker jag ofta funderar på
7. Mina djur
8. En låt som får mig att gråta
9. Mina rädslor
10. Vad jag vill ha för tatuering
11. Fem platser jag vill åka till
12. Vad jag tycker om homosexualitet
13. En bild på mig som liten
14. Vad jag skulle göra om jag vann en miljon
15. En bild på mig som är ett år gammal
16. Det här åt jag idag
17. Mina favoritartister
18. Min bästavän
19. Sporter jag har gått på och går på
20. Så här ser mitt rum ut

Måndag 29/8- bildlöst inlägg

Sitter just nu och lyssnar på lite musik och kollar bloggar. Ska snart gå in i duchen och sen kolla på svenska hollywood fruar!
Skoldagen gick snabbt, vi hade design hella dagen. Vi skulle lära oss industri maskiner det var inte så svårt förutom att när jag satte mig vid maskinen så skulle den krongla... Aja har haft sjukt kul och nu börjar nervoseteten inför skolan släppa lite. Får hoppas att allt pirr försvinner snart! Nä nu ska jag fixa lite saker och sen göra det som jag skrev typ först hehe :)

Seg söndag

Kom hem runt halv två inatt tror jag. Hade det sjukt trevligt hemme hos Emelie. Vaknade sedan kvart över åtta men somnade om och vaknade halv ett. Sen dess har jag typ inte gjort så mycket. Laddar över billderna från i torsdags till facebook och kollat bloggar. Har även kollat på två filmer. Nu ska jag försöka ladda upp resten av alla bilder från i torsdag eftersom min data typ började dampa...

Engång kunskaps barn alltid ett kunskaps barn!

Har fixat klart mig nu och så. Sitter även och kollar på vänner. Ska nog snart försöka få tag på mammas kompis så jag kan lämna gröna kortet till henne. Snart ska jag åka mot Emelie och träffa lite folk som jag intee sett på länge. Trevligt trevligt!



Jag just nu. Har en svart klänning och ett skärp! Enkelt och skönt i detta väder, det är hur varmt som helst!

Grönan 25/8

Det börjaed med att jag kom dit runt halv fem. Slutade skolan halv fyra så stressade som in i bengen haha. Hade ett litet ärende som jag skulle göra också. När jag sen väl kom dit så hade Theres platser längst fram. Hon fick även en liten present. När det sen var ungeför en timma kvar tills allt skulle börja så började vi prata med dom som stod bredvid oss. Väldigt trevliga var dom. Det vissade sig även att alla hade istorsätt någon som alla visste vem det var, världen är allt liten. Vissades även att vissa av dom som vi stod med kännde igen oss och vi kännde igen dom lite små roligt. Får hoppas att vi träffar dom igen! Sen började allt och det var helt sjukt bra! Man märkte att dom hade gjort allt med avanserat i år. Men allt var bra, och Eric såg min och Theres skylt och skrattade haha. Det slutade runt halv tio tror jag. Vi vänntade 30 min för att se om han skulle komma ut men det gjorde han inte och vi var tvungna att gå eftersom vi skulle till skolan. Kom hem runt halv tolv och somnade direkt! Ja det var väl allt. Tog över 300 bilder så alla får ni inte men några ;)












Med detta inlägg säger jag godnatt!

Har inte laggt in bilder än men gör det i morgon för har ingen lust nu... Ska gå och kolla på film nu och sen sova har varit trött hela dagen så nu ska det bli skönt att sova. Imorgon blir det grill med några perssoner jag inte har träffat på hur länge som hällst, med andra ord jag ska träffa några i min gamla skola. Längtar! Har ju massor att berätta haha. Nä nu ska jag kolla på film!


En bild från göteborg!

Se upp Östergötland!

Är hemma hos Rickard nu, sitter och väntar på att maten ska bli klar. Slutatde ett idag och då drog jag en snabbis till Haninge Centrum och köpte mig en tröja, ett par jeans och lite smink. Sen kom Rickard och hämta mig vid halv fem. Men nu ropar dom att maten är klar. Puss!

Fredag

Hemma från skolan nu eller för typ en timma sen men haha. Dagen började med att vi så Lars Wallins utstäldning, gallet vackra klänningar! Sitter och kollar på tv sammtidigt som jag sitter vid skol datan. Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på film eller något är väldigt trött heh.
Ska lägga upp alla bilder från igår sen på min andra data och då skriver jag även om dagen men det blir nog ikväll. Men en sak kan jag avslöja, Eric var grym!


Jag för någon minut sen hehe

Bara för att min pojkvän har körkort!

Idag har det varit en underbar dag! Nu ska jag ta allt från början till slut.
Vi har världens skönaste religon lärare, sjukt soft. Under skoltiden fick jag även reda på att min älskling klarade teoriprovet! 61 rätt av 65. Så jävla braaaaa! Sen efter skolan träffade jag Sandra och fick då ett samtal av Rickard igen, och denna gång talade han om att han har klarat uppkörningen alltså fick han körkort idag! Gissa om jag blev glad för hans skull! Plus att jag får en privat chaufför också! Sen var det träning idag också, fett soft fast jävligt löööökigt! Juste, fick även mobilen av Hanna som jag egentligen skulle köpa av henne, så underbar!
Iaf, det var min dag. Nu ska jag in i duschen och sedan sova! Puss

When life gives you a thousand reasons to cry, show life you have a thousand reasons to smile.

Sitter och tittar på film just nu, och väntar på att Rickard hör av sig. Under nästa paus ska jag borsta gaddarna och sedan krypa ner i sängen.

Ja, nu har jag nästan gått en skola i veckan men än har vi inte börjat med plugg. I måndags fick vi reda på massa info och i tisdags typ lika så. Idag så hade vi fett soft dag. Började tio och sen lekte vi typ hela dagen. Jag tyckte det var awesome eftersom man lärde känna klassen! Lovely!
Imorgon börjar jag nio och det blir typ som en vanlig dag. Längtar? Njaa, inte riktigt. Men imorgon får jag min lön också, så jävla najs. Plus att jag ska träffa Sandra och Rickard ska köra upp och göra provet imorgon. Så hoppas det blir en riktigt bra dag imorgon. PUSS!

Osminkad och i pyjamas - Jag är redo för sängen!

Stres!

Idag har det varit stressigt hehe. Slutade halv fyra skyndade mig till tunelbanan för att sen leta efter svarta jeanse men fanns inte i min storlek, men mamma köpte dom i sickla så det var ju skönt. Mina svarta gick sönder i morse och använder svarta jeanse flitit så var tvungen att skaffa ett par nya idag. Efter det så var det bara att ta tunelbanan igen sen på en varm buss för att åka ner mot stallet. Där fixade jag skåp med mamma. Så nu kommer jag kunna ta det lungt till stallet på onsdagar! Sen var jag hos Theres, mycket trevligt som vanligt när man är med henne. Imorgon fyller hon år och vi ska se Eric Saade! Om vi är taggade haha. :)


Bild från förra året!

Har fortfarande inte fattat hur man tar kort med webkamran haha


Data!

Skoldagen var bra.. Gansaka lång mot slutet men kan ha varit för att min grupp inte hade något att göra haha smarta som vi va så hade vi inte med oss sånt tygg som vi ville använda så imorgon blir det att jobba hårt! Vi ska om designa gamla plagg om någon undra hehe. Imorgon har vi förs design sen klockan två har vi vår första engelska lektion.Efter drar jag till Theres och fixar en sak.

Juste idag fick vi en mini data. Skönt att inte ha så stor i skolan men skulle vara roligare med en stor haha. Så nu ska jag lära mig hur man tar bilder med webkameran så då får ni mera bilder trodligen :)

Första riktiga träningen!

Kom hem från träningen nyss och den var sketa jobbig. Lökade som fan, men det är inte så konstigt eftersom v-malm är en bastu just nu! Galet. Ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag börjaa pilla på våran nya design. Skulle bara visa att jag fortfarande lever!

Första riktiga träningen!

Kom hem från träningen nyss och den var sketa jobbig. Lökade som fan, men det är inte så konstigt eftersom v-malm är en bastu just nu! Galet. Ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag börjaa pilla på våran nya design. Skulle bara visa att jag fortfarande lever!

Första skol dagen klar!

Skolan gick ganska bra. Klassen verkar bra så det är ju bra hehe. Längtar till fredag då vi ska gå på Lars Wallins utstälning. Har inte så mycket att blogga om hah.
Ikväll så kommer maria montazami vara på tv! Hahah :)

Min helg..

.. spenderades hemma hos Rickard. I lördags var det 18 års fest på hög nivå, men eftersom lilla Linus är korkad fick jag ingen dricka så det vart en nykter fest för mig men det var kul ändå. Fick dock vara barnvackt åt min lilla bebis som inte var så smart. I söndags åkte vi till kyrkan och träffade Jens sen åkte vi till Mc Donald's för lite bakis mat. När vi kom hem igen så var det dags att städa hela huset och sedan duschade vi, hade ansiktsmask och la oss i soffan och tittade på O.C. Lovely.

Idag var första skoldagen och den var helt okej, precis som min klass. Men det blir väl bättre när allt kommer igång. Puss

I morgon börjar skolan...

Har inte bloggat på länge ser jag haha. Har inte haft någon lust. Igår var jag på The Voce 11 med Theres Vickan och Elin mycket trevligt. Innan dat var jag i stallet för min vän Lee skulle tävla, väldigt längesen man såg henne så det var jätteroligt! Idag skulle jag ha varit med Emelie men så vart det inte så vi ska träffas i veckan eller i helgen. Imorgon börjar skolan... Jag är en sån presson som brukar gå runt och vara nervös men nu är det värre än någonsin! Håller på att dö för att jag är så rädd... Aja får hoppas på det bästa. Onödigt inlägg men men ♥

Hundratusen!

Sitter hemma hos Rickard nu och vi ska snart åka till Jordbro till sjukgymnasten och sen ska vi hem till papi och hämta lite kläder och sen tillbaka hit. Efter det ska vi träffa Jonte och handla massa mat till Rickards 18 års feeeest! och ikväll ska vi till träningen, första gången för mig på drygt 3 månader. Spännande! Men nu ska jag sminka mig. Pussen!

Grattis min finaste Rickard! ♥

- Nu är du 18 på riktigt älskling. För exakt 18 år sedan föddes mitt hjärta, det är ju underbart!
Glöm aldrig bort att jag älskar dig något enormt och jag är tacksam för att jag har dig.
Jag älskar dig Rickard. Alltid. Oavsett.


Min lilla bebis har blivit stor!

Hejhej folket! Sitter hemma hos Rickard nu och har precis haft en familjemiddag eftersom min lilla Rickard fyller hela 18 år idag! Nu är det bara körkortet och bilen sen är ju allt underbart! Vi vart väckta klockan halv sju för att öppna presenter innan föräldrarna drog till jobbet och sedan somnade vi om och har bara tagit det lungt och mysigt hela dagen. Nu efter middagen drog Rickard med sina små vänner till krogen. Så ja, nu sitter jag här helt ensam.. Men ska ner till vardagsrummet och kolla på Grey's Anatomy med Emma nu. Puss på er!

Frisörn!

Gick upp klockan 08:00 idag! Sjukt tidigt men skulle klippa mig. Han som jag brukar klippa mig hos hade inga tider förns i september och jag orkade inte vänta så klippte mig där mamma skulle och då vart det tidigt. Sen åt jag lunch med min käre farmor. Efter det åkte jag hem och kollade på film med mamma. Har varit väldigt trött idag så har inte haft någon lust att göra något hehe. Men nu ska jag försöka ta vara på de sista dagarna innan skolan börjar. Börjar ju på måndag...

Bilder kommer någon annan dag!

Rubrik?

Är hemma hos mamma nu och hämtar lite klädert för jag ska bo hos min älskling denna vecka. Lovely! Ska nu ta bussen mot Port 73 och köpa present till pappa så måste rusa! Puss

Party in my head

Hejsan hoppsan! fint väder man vaknade till eller inte. Dagen kommer spenderas med Camilla, vi kommer åka till stan och vad vi hittar på där har jag ingen aning om. Sommarlovet är även snart slut! Känns hämskt vill inte börja i skola... Bloggar kanske mer ikväll!


En bild av många från Göteborg!

Till Emelie!







Tältning på g.

Har precis ätit lunch och nu sitter jag och lyssnar på musik medans jag väntar på att killarna ska komma och hämta mig och sedan ska vi åka iväg till Årsta för att tälta hela helgen! Awesome. Puss

11 månader!

Är hemma hos Rickard nu, kom precis hem från bion. Vi kollade på Bad Teacher. Den var helt okej tyckte jag. Kom hem från Göteborg i tisdags kväll och då kom Rickard hem till mig sen så åkte vi hit igår och idag har vi varit hemma och myst och som sagt varit på bio. Imorgon ska jag hem en snabbis för att packa för jag ska och tälta med my booooooys! Vi ska till någon öde ö och ba chilla gal1. Yeah right baby! Men nu ska jag iväg och rida lite. Puss!

Eric Saade - Timeless ♥


Hemma!

Hemma från Göteborg nu. Eller kom hem för typ en timma sen. Har haft det jättebra! Orkar inte blogga mer hehehe :)


Sofi och Moa sitter där någonstans hehe :)

Byeeeeeeeeeee

Sitter hemma hos pappa nu med älsklingen. Håller på att borsta tänderna för att krypa ner i sängen och titta på en p-rulle. Haha, nej men en vanlig rulle. Ska upp vid 6 imorgon typ för ska till Götet med Ida och Moa. Puss!

This is it!

Sitter just nu och kollar på This is it . Idag eller igår eftersom klockan är över tolv så gjorde jag ingenting. Riktigt skönt! Har inget att skriva, vet inte om jag komemr uppdatera något idag (lördag) och sen tidigt på söndag morgon åker jag till Göteborg!



Michael Jackson ♥


Nitar.

Vaknade alldeles nyss. Undertbart! Kul att jag kan sova längre desto närmare skolstarten man börjar.. Har fått reda på att jag börjar den 22 klockan tio och går i skolan två timmar. Soooooft!
Sitter nu och sätter på nitar på shortsen, och ska snart hugga in i min frukost/lunch. Puss!

working closet!

Kom hem för kanske en timma sen. Va som sagt med Sofi i stan. På bussen till handen terminalen så träffade jag Sara så vi va ett litet tag med henne och hennes vänner. Nu så håller jag på att flytta över kläder till min working closet hihih. Eller har fått en del i klädkammaren så hänger in lite saker där. Ointressant inlägg men men :) 

en sån stor skulle man inte tacka nej till!

You make me wanna puke!

Sitter hemma och dricker te just nu, kom precis hem från sjukgymnasten. Så nu är det bara en månad kvar innna jag kan börja med gymnastiken igen, förhoppningsvis. Lovely. Ska alldeles strax in till stan med Ida så jag kan köpa nitar till mina inte så fina shorts, men snart så! Sen kommer min fina älskling hit också. Bra va? Jag vet. Men nu ska jag fixa det sista innan jag åker. Puss!



Shoping


H&M- Gina Tricot- Zara

1 augusti

Fick med mig en tröja hem från stan idag. Vi var inne i typ alla butiker för att hita tröjan haha. Ni ska få bild men mit minneskort dampar så just nu får jag inte inn bilderna.
Imorgon blir det trodligen stan igen med Moa och kanske Sofi. Vi ska snacka lite om Göteborg och sen gå runt lite. Själv ska jag behärska mig och inte köpa någonting.

Nu bär det av mot staden!

Med Sofia Amalia och Paulina!



Bild: Google


22 dagar kvar...

Ingen aning om vad jag ska göra idag. Vill inte bara vara hemma så får väl se vad som händer, trodligen blir jag hemma ändå.
Om 22 dagar börjar skolan igen. Vill ha längre lov!

Craaaaazy

Helo i stugan! Är hemma hos Rickard just nu, han är och jobbar och jag har precis vaknat.

Min helg har varit riktigt knaaaas! I fredags var det fest på kumlabadet, det slutade med att polisen kom och det började regna så jag, Rickard, Victoria och Andreas drog hit och så hade vi det jätte mysigt. HAHA!
Sen i lördags var vi hemma hos Andreas och åt middag och efter det drog vi hit igen och spelade kubb och hade det jätteroligt.
I söndags alltså igår så fyllde min lille brorson ett år så jag åkte till Västerås klockan 10.30.. Var hemma hos Rickard igen klockan sju.
Idag ska vi till Andreas med lite fler folk, förhoppningsvis. Nu ska jag titta på Glee. Puss!