+/-

♥ Vänner- Älskar den tvserigen!
♥ Gymnasium- Samtidigt som jag längter så är jag rädd hehe.
♥ Snart lov- Äntligen är värkligen skol trött.


- Vintern- Den är fin men kall. Aldeles för kall.
- Mitt rum- Det ser förjävligt ut men orkar inte städa heller.
- 9an- Längtar tills jag går ut nian värkligen orkar inte vara närvös för alla prov


Ida

Har värkligen inget att blogga om men ska komma på något annars så blir det en hiss/ diss senare ikväll :)

Tuvärr

Orkar inte blogga idag för det har ändå inte hänt något specielt.

I världen är du någon, för mig är du världen.


Hemma efter en skit dryg träning. Hallen var bokstavligen iskall så vi fick dansa i tre timmar och det var skit jobbigt pgv hur kallt det var. Känner fortfarande inte mina tår!

Igår kom vi hem mycket senare från bion än vi trott, och för er som läst Elins blogg så var det ganska kaos innan bion. Iaf, mina åsikter om bion var väl att den var helt okej. Visste att den inte skulle vara så läskig eftersom att Saw inte är läskig utan mer äcklig men tyckte att det tyvärr var väldigt lite 3D effekter.. Men helt okej iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova. Puss på er!


Dålig uppdatering

Dålig uppdaterin förlåt. Men idag så har jag och Sofi varit i farsta så nu har jag äntligen ett par vinter skor. Nu så ska jag kolla på film med mamma hörs någ senare ikväll.

Hemma!

Hemma från bion nu. Haha när filmen hade pågåt i 30 min så började den om och då skulle man ju vara cool och se allt men fick tårar för att jag var så rädd haha. Men den var inte lika bra som jag trodde. Men nu ska jag kolla bloggar och sen en ny film så att det inte blir maddrömar inatt hihi :)

Två bilder från igår

Nu har jag pluggat klart och fixat mig. Bussen till handentemninalen går om ungeför en timma sen så ska vi ta 65an till kungens kurva. Längtar as mycket till att se Saw men är ändå välddigt väldigt rädd. Kommer inte blogga något mer idag. Får se om jag ens vågar starta datan när jag kommer hem haha. Ha en bra lördag :)





Han hoppar 1.84 barbaka!


En rädd Ida

Vaknade för 40 minuter sen, riktigt skönt att sova länge. Idag ska jag somsagt på Saw 3D är livrädd och har varit det ända sen vi bestämmde oss för att se den. Men innan det ska jag plugga och om jag hinner kolla lite på gymnasium har ju bara tre som jag värkligen vill söka så ska hitta något i haninge och sen ett till. Men nu ska jag plugga bloggar nog innan vi drar till bion sen :)

Typ två år sen på mig och min älskade Sofi ♥


Jag älskar dig. Alltid.

Stannade kvar över natten hos Rickard. Men nu har han åkt så sitter här alldeles själv. Hemskt! Ska kolla bussarna och sedan ska jag hem till mamma och träffa Mikael och Linda. Big love! Ikväll ska jag, Ida, Emelie, Elin och Jesper kolla på bio. Vi ska se Saw 3D ofc. Haha, kommer dö så ni vet. Det kommer Ida också så bloggen kommer troligvis inte finnas kvar sen, eller iaf inte uppdateras men då vet ni iaf anledningen!
Men nu måste jag gå till bussen. Puss!

Gymnasiemässan

hejsan hoppas!
Idag så var jag på gymnasiemässan, mycket intressant. hittade fyra nya gymnasium alla med mode designe och textil inrikning. Två av dom var inte bra för till ena skulle det ta lite över en timma att åka och den andra skulle det ta två timamr så det kändes inte aktuelt men två nya blev det så nu har jag tre gymnasium som jag värkligen vill söka :)

Efter mässan så åkte jag till globen och kollade på globen horse sohw as roligt som vanligt. Efter det var det stallet som gälde och det gick inte så bra tuvärr. Orkar inte lägga in bilderna från globen idag men dom kommer någon dag inom kort.
Funderar på att göra en hiss/diss lista som sofi gjorde förut men får se om det blir av. Men nu ska jag kolal bloggar.


Den lila hästen var min förut men nu står hon i Jävle.

Den som vill göra verkligehet av sina drömmar. Måste vara vaken.

Wiho! Första fredagen jag inte behövt stanna pga kursen!

Är hemma hos Rickard nu. Han är där nere och lagar mat. Så ska gå ner och hjälpa han nu. Puss på er alla sötnosar där ute!

-

Julen - Jag tycker det är så mysigt med Julen. Hela släkten samlas man får julklappar, god mat, vackert väder. Helt underbart!

Pojkvän - Gud vad jag har längtat efter pojkvän. Finns inget dåligt förutom att man inte kan ragga då (inte för att jag vill det). Och det är inte bara så att jag har en pojkvän utan den bästa!

Gymnasiet - Det är en chans att börja om, och man börjar verkligen tänka på framtiden. Gilla att man kanske kommer bort från Haninge!



Gymnasiet - Yes, det är både bra och dåligt. För det första, jag vet inte vad jag vill gå, för det andra man kan tappa kontakten med sina vänner från förra skolan och för det tredje, jag är orolig över mina betyg!

Snö - Jag både gillar och ogillar snö. Det är fint när det bara ligger där på marken och träden. Men stor diss till snöstorm och att det ska snöa hela dagarna! Plus att snön stoppar trafiken.

Min dator - Hata, hata hata! Jag längtar så tills vi installerar den andra datan, vill bara bli av med den här! Man kan inte göra nånting typ, den bara dör hela j*vla tiden. Ååh vad sur jag blir!


Utan vilja - inget resultat

Kom precis ut ur den über sköna duschen efter en riktigt bra träning och uppvisning.
Ååh, skolan idag var awesome om jag själv får säga. Idrotten på morgonen, friskis & svettis, var så mycket bättre än vanlig idrott, sen hände det inte så mycket mer.
Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att min Älskling ringer mig men tills dess ska jag faktiskt plugga! Wiho! Puss och Godnatt på er!


- Dom absolut bästa!


25 november

Hejsan hoppsan !
Idag så hade vi idrott på friskis och svetis haha instruktören var väldigt konstig haha.
Nu så ska jag sätta på en film samtidigt som jag städar mitt rum sen ikväll så ska jag dra och kolla på Elins och Sofis gymnastik. Men nu ska jag ta och fixa allt blogagr antingen ikväll eller så får ni hoppas på Sofi.
Jag kommer nog inte blogga så mycket i morgon för då ska jag till gymnasiemässan sen till globen horse show och sen ska jag iväg och rida haha hela dagen är bokad. Men nu ska jag fixa allt så jag blir klar.



I just want to hide and forget everything

We are like a family, and we always will


Nu har jag en känsla av att Ida bloggar mer än jag.. Men tycker iaf att jag är ganska bra för att ha den här datan jag har, haha vilken bra ursäkt Sofi!

Iaf, idag så var jag med Giselle, har inte varit med den flickan på jätte länge!
Vi spelade COD, och sen GTA. Förvånande, nej. Kul hade jag iaf. Nu ska jag röra mig mot sängen och sova som jag inte gjorde inatt.. Godnatt!

PS. Uppvisning klockan 20.00 i V-malm imorgon (torsdag) det är gratis så det är bara att komma om ni vill!

Elin Sofi & Emelie

Ni lyser upp mina dagar.
När man mår som värrst får ni alltid en på bättre hunör.
Med er har man alltid roligt och man kan snacka om allt.
Jag älskar er! ♥


Snart stallet

Hemma från skolan nu. Fick inte så mycket gjort men får plugga som en galning i hejgen eftersom att jag inte kommer vara i skolan på fredag :)

Ska snart äta lite och sen åka till stallet. Efter stallet ska jag till min moster som fyller år. Grattis till henne.
Nu kommer bilder på det jag köpte igår och outfit :)


Volang tjöjan är ny

Söta sockor :)


Ida Sofi Elin & Emelie dom fyra muskitörerna

Sitter just nu och pluggar. Ska göra klart en kurs sak.
Var ju i centrum med Emelie förut idag. Vi träffade även Elin och Sofi där roligt roligt. Fick med mig två saker hem fotar det senare för har inte tid nu måste värkligen plugga men det är så tråkigt så ett blog inlägg fick ni. Det jag köpte kommer antingen upp i morgon eller ikväll :)


Do I dear to take this road?

Hejsan hoppsan i lingonskogen! Allt bra med er? Själv är det på topp, är fett ivrig inför jul. Har så mycket jag vill ha och köpa till alla! ÅH vad jag älskar julen, det är så den mysigaste högtiden på året!

Idag var det hemstudiedag då, vilket betyder att jag skulle plugga men datan här hos pappa funkar inte så mina planer var att åka hem till mamma och plugga men nej. Drygt klockan tolv ringde Elin och bad mig möta henne i centrum. Sagt och gjort åka jag dit, vi träffade även Ida och Emelie så vi fyra vandrade runt i centrum till klockan fem. Nu måste jag byta om och skynda mig till bussen. Puuuuuss

11:48

Hejsan!
Just nu så håller jag på att fixa mif ska träffa Emelie snart. Skulle jau plugga idag också men får göra det ikväll. När det väl är ljust ute så måste man ju passa på att vara ute hehe. Blogagr senare idag ha en bra dag alle hoppa :)

Fick ingen bra bild på hur jag såg ut idag men hehe ni får nog bilder senare ska försöka hinna med att fota lite innan det blir mörkt :)

--

Jag ska våga.


I can't belive this, I'm not dreaming?

Än en gång stannade jag till skolan till klockan HALV FEM! Gick sist där ifrån, Bra Sofi! Jag måste ju säga att jag hade kul där, ååh vad våra lärare är sköna.
Kom hem, åt och sedan iväg på träning. Ska hoppa in i duschen när jag skrivit klart detta och sedan ska jag hoppa i sängen för att sova, börjar bli sent trots att jag är ledig imorn (JIPPIE). Puss på er sötnosar så hör jag av mig imorn!


Saw 3D

Det är helt sjukt ska se saw 3D på lördag och jag är redan rädd :O
Asså jag är så sjukt rädd för skräkfilmer så fattar inte ens varför jag utsätter mig för det. Haha tråkigt iläg men hade tråkigt


Vanlig dag

Hejsan hoppasn!
Skolan gick väl inge vidare idag haha. Hade först föreläsning sen var det lunch. Sofi jag och Emelie satt i matsalen i tre timmar hahaha men vi hade väldigt roligt. Imorgon så är det hemstudjedag då ska jag få klart ett steg i engelska. Men nu ska jag kolla bloggar och sen äta bloggar nog ikväl med lite bilder förhoppningsvis :)

Would it be the same, if I saw you in heaven?

Sitter kvar i skolan idag för att plugga klart med SO. Kul..
Inte direkt, alla planer vart förstörda. Tummen ner för skolan just nu. Menmen vad ska man göra.

Sitter och pluggar om Kalla kriget, haha typ det första jag är intresserad av när det gäller SO. Så nu ska jag fortsätta med det så jag blir klar och kan gå hem och sova. Puss på er!

6 saker om mig

♥ Jag har dyslexi.
♥Jag vill bli kläddesigner/sömerska och har velat bli det så långt jag kan minnas.
♥Jag älskar kläder.
♥ Jag gillar Eric Saade.
♥Jag tror på spöken.
♥ Jag är galen i rosetter

Sofi is home!

Nu är jag hemma efter en fullspäckad helg. Jag har haft det riktigt trevligt, och hoppas att Ida har uppdaterat väl åt er!
Min helg då, kan berätta lite kortfattat, vi åkte ner efter träningen klockan 22, var framme 01 så vi gick och la oss. Lördagen spenderades för det mesta ute hela dagen och då krattade vi deras 11 mannaplan till tomt, kul.. Sen kom lite släkt och hälsa på. Söndagen satt jag och Rickard på en buss i fyra timmar tror jag. Haha, så kul hade jag. Hoppas eran helg varit bra. Puss på er!

Ps. Blir nog inte så mycket bloggande från mig denna vecka eftersom vår data tar bokstavligen 30 minuter att få igång, men ny data är på ingång så vi får se när jag kan blogga som vanligt!


Bio

Dålig uppdatering idag men har inte varit hemma. Har varit och kollat på den nya Harry Potter filmen. Älskar Alla Harry Potter. Var och såg den med mamma heh. Ska snart äta och nu så ska jag kolla bloggar. Får se om det blir några flera inlägg idag men det återstår och se :)


Tack underbara Emelie

Orkar inte blogga mera idag. Det har inte blivit så mycket uppdatering kanske men hehe. Hoppas ni har haft en bra lördag :)

Tack Emelie för designenn :) ♥

Emelies blogg heter http://alwaysemelie.blogg.se/


-

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte'' och lite smärta bakom "det är lugnt"


Foton: Ida Westander











Så nu fick ni lite bilder som är tagna av mig :)


Lördagen den 20 november

Godagens!
Har precis ätit sesångens första lusse bulle mums :)
Senare idag så ska jag iväg till min kusin som fyller 21. Grattis till henne. Efter det så ska jag hem och plugga. Kommer även vara tvungen att plugga i morgon. Tråkig helg.. Men nu ska jag börja ficka mig och kolla runt på litebloggar hare bra :)
 

Eftersom att det här blir ett bildlöst inlägg så komemr jag lägga in lite bilder som jag har tagit senare idag :)


Tråkig dag

Förlåt för dålig uppdatering men det har inte hänt så mycket idag. Var i skolan sen när jag kom hem så somnade jag sen åkte jag till stallet och sen har jag bara kollat på tv. Ridningen gick inte specielt bra men men alla har inte alltid bra dagar. Ska in i duchen nu kommer inte blogga mera idag.


Sjukt gammal bild på mig och sofi ♥


När du väntar på något gott väntar du för länge.

Godmorgon! Uppe med tuppen.. Ska strax åka till skolan och plugga skiten av mig! Ikväll är det träning och efter den ååker jag till Rickards land. Så ni får inget bloggande av mig i helgen, så Ida får väl blogga ännu mer. PUSS!

- jag älskar dig


I'm done, I can't do it more.

Tjenixen! Färdig duschad från träningen som var bajs för min del. Är inte på så bra humör just nu, hoppas det inte blir så länge till. Kan ju bara hoppas att Älsklingen ringer senare så jag inte somnar såhär.
Nu ska jag ta något att äta - fil, och sedan ska jag titta på Desperate Housewives och Couger Town som min kära pappa har spelat in. Puss på er!


101118

Sitter och kollar på vänner just nu. Kom inte så långt med engelskan förut för fick problem. Ska skriva om Anders Bagge och sen typ kolla igenom sångtexter som han har skrivit och skriva om dom men hittade ingen text så tröttnade på att leta tillslut. Vet inte om jag kommer blogga mera idag men det återstår och ser annars så får ni väl hoppas att Sofi bloggar senare.


Ida is here!

Nu så kommer mitt första inlägg då heh. Har fixat en enkel design bara tills vidare. Jag och sofi ska komma på hur vi vill ha det sen så kommer underbara Emelie att fixa den :)
Nu så ska jag plugga lite engelska så att det blir klart. Kommer blogga senare tror jag men nu så måste jag värkligen plugga för ligger efter..

Nu kör vi på en tillsammans

TJENA! Nu ska jag och Ida testa och se hur det är att ha en blogg tillsammans. Kanske blir bättre för varken jag eller Ida är särskilt bra på att blogga så nu blir det nog mer. Smart Sofi!

Vi får väl göra så att vi gör en presentation av oss själva och så, och sen får vi väl se vad som händer.
Design ska fixas så snart som möjligt så ha tålamod alla som läser (ingen) haha.
PUUUUUUUUUUUUSS


Välkommen till min nya blogg!