Jag vill, jag kan, jag ska!

Har tittat på lite Sex and the city och hade tänkt att plugga lite och städa rummet eftersom det inte blev gjort igår. Sen 18.50 så börjar träningen. Tagg! Men nu ska jag gå och äta lite mat. PusS!

14. Vad jag skulle göra om jag vann en miljon

Självklart skulle jag spar lite pengar åka till usa såklart köpa massor av kläder och massa annat. skulle även donara ( heter det så? ) bort pengar till välgörenhet tror jag. Med så mycket pengar känns det som en skyldig het att göra det heh.

I am so sick of you!

Kom hem från träningen för inte så länge sedan. Underbar. Dagen idag har varit rätt så fullspäckad. Direkt efter skolan åkte jag hem bytte om tohg ett äpple och gick tillbaka till bussen. Åkte in till t-centralen och mötte upp Felicia och Josefin och vi tog en fika för att sedan rulla iväg till träningen och plocka upp lilla Amanda på vägen. Hade dans träning i två timmar, åkte hem, åt mat och ska nu hoppa in i duschen och sedan plugga och hoppas på att Rickard kommer hit efter sin träning. Puss!

*

Dagen har gått väldigt snabbt tycker jag. Skolan gick bra och ridningen gick okej. Efter stallet så har jag inte gjort någonting alls typ. Kollat på Idol hehe. Man måste ju se vilka konkurenter Moa Lignell har haha. Onödigt inläg

Bullshit är det enda som kommer ut ur din mun.

SOOOOOOOORRY för extremt dålig uppdatering. Men det har varit pga att jag flyttat till pappa och inte orkat hämta mina grejer men gjorde det ikväll så har allt här nu, inklusive datorn plus att jag har haft jättemycket i skolan så har varit rätt bra för mig att vara borta från datorn. Men nu är jag tillbaka!

Idag så träffade jag Sebastian, David och Jesper ett tag och vi ba snacka massa skit som vanligt och sedan kom jag hem och här var älsklingen och väntade på mig men han var tvungen att dra direkt typ så då la jag mig i sängen och dog lite framför teven. Underbart. Men strax borde han komma tillbaka hit och efter detta inlägg ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och städa mitt rum, sen ska jag plugga lite. Puss på er!

13. En bild på mig som liten


12. Vad jag tycker om homosexualitet

Tycker att man ska få ölska den man vill och om det är av samma kön så ska det inte spela någon roll! Tycker alla ska bli axepterade som dom är. :)

Hår panik!



Typ så här tror jag att jag ska färga eller så ska jag välja något åt det lite mera bruna. Men lite rött ska jag ha. Även fast mitt egna röda lysser igenom haha. Men har lite beslut ångest vill inte se allt för blek ut...

1 månad kvar!

Började dagen med hantverk. Gick väl hyffsat. Avslutade skoldagen med prov. Det gick väl helt okej hoppas jag. När skolan var slut drog jag och Liv in till stan och kollade runt lite runt tjugo över fyra skulle vi dra hem men vi stannade och kollade på Maria Monrazami! Med andra ord, dagen har varit lyckad. Köpte en superfin kjol av Esrra, vissar någon annan dag! Nu ska jag kolla på film!

Jag fyller år om 1 månad!


11. Fem platser jag vill åka till

Los Angeles
New York
Florida
Miami
Thailand

Hahah bara Usa typ hehe :)

10. Vad jag vill ha för tatuering

En rosett vid höftbenet typ, och mitt efternamn. Vart har jag inte bestämt.


9. Mina rädslor

1. Döden
2. Ormar
3. Hundar... men inte lika mycket som förut. Nu kan jag faktiskt tycka att hundar är söta hehe låste säkert sjukt att man kan vara rädd för hundar haha

Jag ogillar engelska

I helgen kommer jag inte blogg någonting alls. Jag ska städa mitt rum och jobba med engelska. Så tyvärr kommer uppdateringen från min sida suga. Kanske bloggar någon gång men måste fukusera på engelskan denna helg!

8. En låt som får mig att gråta

Vet ingen speciel låt som får mig att gråta. Om jag är på dåligt humör så kan jag nog gråtta till vilken musik som hellst :)

Kunde inte stå emot, varken det ena eller det andra..

Är hemma och bakar just nu, eller satte precis in kakorna i ugnen och så dunkar jag massa musik. Hade tänkt att städa mitt rum och leta efter min spanska bok för att sedan plugga inför provet imorgon. Skit taggad! Not! Halv sju är det träning och idag kanske jag ska träna igen på riktigt på typ tre månader, hoppas hoppas! Vi höres senare. Puss!

Så här blir det när man går i gymnasiet. Y...

dsc00409 (MMS)

Så här blir det när man går i gymnasiet. Yes, jag var med Mamma och shoppade idag, fick med mig 10 block, leggins och några trosor och så åt vi på Taco Bar också. Efter det åkte vi hem och lämnade grejorna och åkte till mormor och morfar och fikade jättemysig dag, vart dock ingen plugg som jag hade tänkt men jag klagar inte. Ska nu borsta tänderna och fixa mig för sängen och sedan kolla på nyheterna och så ska vi se fall jag ringer älsklingen eller pluggar. Godnatt!


For love you have to sacrifice and you were my sacrify.

Har precis tittat klart på ett avsnitt av Sex and the city och ska strax sätta på ett till och klockan halv fem ska jag vara hos tandläkaren. Vill inte dit. Snopp! Yes, nu vet ni att jag lever. Puss!

animation maker


Animation maker

7. Mina djur

Jag har som ni säkert inte ar missat två kaniner. Godis har jag haft i fyra år ch hn är fyra år gamal hehe. GUnvald är tre år och han har jag haft i tre år. Dom är super gulliga och snälla trotts att dom är lite osmarta.

Inte så bra bild men.. Det här är Godis!


Och det här är Gunvald!


Pluggggggggggg

Sitter hemma med Giselle och hjälper henne med Matten. Wiho! Så jävla trött.

Kom hem vid nio åker från Katrineholm för vi fick inte plats på tåget som skulle gå 17.30 så vi fick en buss istället men den kom inte fören en timme senare, när vi egentligen skulle vara hemma och bussen tog två timmar så blev senare än tänkt, men det var ändå inte så farligt. Helgen var skit tråkig, ville bara hem varje sekund.
Väntar på att maten ska bli klar nu och sen ska jag hem till älsklingen. Puss!

De tre musketörerna



Sitter i skolan och har precis tagit skolfoto. Hehe

Lite bilder från dagen!

Skolan idag gick fort. Fick veta att vi har skolfoto på måndag och paniken närmar sig med vad man ska ha på sig, Men det löser sig hehe. Stallet direkt efter skolan, hade Gamal som vanligt och det gick väl het okej tror jag. Intresset börjar iallafall komma tillbaka nu när det går lite bättre!


Haha Liv jag och Louise hade lite roligt på lektionen!

6. Dem saker jag ofta funderar på

Hmm... Jag funderar på lite för mycket saker... Men en sak som dyker upp ganska ofta är om vad som händer efter döden, hur min frammtid kommer se ut vad jag ska ha för kläder nästa dag och massor av andra saker. Hahah

Du sjunker bara mer och mer och snart är du borta totalt.

Sitter och tittar på Sex and the city just nu. Så jävla bra. Ska efter detta avsnitt packa lite tills i helgen och sen ska jag på träning. Hoppas jag träffar Rickard där också, för då sover han här ikväll igen. Haha, det är typ som om att vi inte klarar oss utan varandra. Men jag gillart! Nu ska jag fortsätta med avsnittet. Puss

Bara för att jag går i en mobbad klass.

Är hemma nu under lunchrasten eftersom jag inte hann göra min mat imorse, var upptagen med annat.. Iaf, idag så har vi typ redovisning på det vi gjorde i tisdags så vi håller på att skriva en rapport om det. Och det går väl som det går. Haha. Iaf, efter skolan idag ska jag hem och packa eftersom jag ska till Katrineholm i helgen, och så måste jag plugga också. Men nu ska jag tillbaka till skolan. Puss

Nu drar jag!


I wish you the worst

Kom hem från världens mest onödiga skoldag någonsin. Började med en föreläsning om Östersjön eftersom vi har ett projekt om Östersjön nu. Sen så var det lunch och efter det gjorde vi inte så mycket. Vi fick ett häfte med massa artiklar i och några frågor och eftersom jag var så trött fattade jag ingenting så gick mest runt och klagade och skrattade.

Efter skolan stannade jag med Carro och Patrick ett tag och sen gick vi till centrum och jag köpte en väska och en halsduk, och när jag skulle till bussen träffade jag Emma och Petter, så hängde ett tag med dom medans dom fikade. Nu är jag hemma och ska om drygt en halvtimma åka in till stan för att titta på Horrible Boses med älsklingen sen åker vi tillbaka hit och så stannar han över natten. Super mysigt! Men nu ska jag sätta på ett avsnitt av Sex and the city. Puss på er!



1 månad och 13 dagar kvar!

Sitter vid datan och gör ingenting... Ska snart läsa lite i 14 år tillsalu så jag börjar komma igång med läsningen igen. Dagen har spenderats i skolan och med Sofi! Det känns fortfarande kostigt att inte gå i skolan med Sofi Moa och Emelie... Vi hade ett litet äventyr hehe så kom hem runt kvart i ått åt middag ducha och nu sitter jag här. Börjar tio över åtta i morgon så blir att gå upp kvart i sex för att göra sig i årdning. Men kläderna ligger framme så det borde gå fort.
Nu får ni dåliga bilder på mina senaste köp. Men bilderna ger inte något av plaggen rättvisa. Mycket snyggare på!







Ligger i sängen och ska läsa två kapitel u...

dsc00405 (MMS)

Ligger i sängen och ska läsa två kapitel ur goodwill som är min företagsekonomi bok, får se fall jag somnar i boken för jag är jättetrött. Kom hem fram Rickard för inte så jättelänge sen och då var det dags att laga mat tills imorgon och nu äntligen är jag i sängen. Godnatt på er!


5. Det här hade jag på mig idag



Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Kom precis hem från skolan och ska strax till älsklingen för att sova. Haha. Iaf, skolan var skit seg och jag var as trött. Somnade under filmen..
Imorgon ska vi till Gålö, får se hur det blir. Orkar inte. Men nu ska jag sätta på ett avsnitt av Sex and the city innan jag går till bussen. Puss!

Nu drar jag till skolan. Puss!


1 år med den finaste! ♥

Yeees, idag är dagen då jag och Rickard har varit tillsammans i 1 helt år. I can't belive it. Känns som om det var igår vi blev tillsammans men tiden går ju fort när man har roligt.

Iaf, min helg har varit toppen. Men har inte tränat så mycket eftersom jag har varit skadad. Men hade awesome ändå! Just nu är jag skit trött för vi gick och la oss halv två igår och upp klockan åtta och sedan tränade vi, packade och satte oss på tåget. Så nu sitter jag i sängen med älsklingen bredvid mig och han pluggar inför imorgon. Typiskt honom och ta det sista dagen. Aja, när han är klar ska vi krypa ner i sängen och mysa lite och sen ska vi sova. PUUUUUUUUUSSSSSSS


...

Idag så ska jag inte göra så mycket. Ska träna en liten stund och städa mitt rum. Så uppdateringen kommer inte vara på topp då jag inte har något att skriva om hehe.


1 år sen!









tio år sen idag

R.I.P alla som omkom i world trade center!





Lycka till att ha lika kul som jag kommer ha i Falun!

Ska alldeles strax gå ner till bussen för att åka till Haninge centrum och sen bli hämtad där av Felicia och så ska vi till T-centralen för att samla hela laget och sen 16.45 går tåget mot Falun. Gå vad jag skulle vara avundsjuk på mig om jag var er. Aja nu måste jag rusa. Stora Pusssar på eeeeeer!

Ready to go!

Sitter med idrotts kläder på och om tjugo minuter ska jag röra mig mot bussen. Möter upp Liv vid T-centralen och där tar vi sen bussen till vassaparken där vi ska ha idrott. Sen har jag en och en halv timmas rast och då ska jag åka och köpa min klänning haha. Måste ha den innan den tar slut. Nog pratat om det nu. Nu ska jag kolla på tv. Kommer kanske inte blogga mera idag för efter skolan blirdet stallet!

8 september

Tjaba tjena! Hehe visste inte hur jag skulle börja. Dagen började med att jag träffade Giselle på tunnelbanan, även Jenni och Emelie det var trevligt! Fick skynda mig till skolan eftersom det var så propfullt på tunellbanan så man kom ju inte på... Aja sen flöt dagen på. På rasten drog jag Louise och Liv och köpte en sak till Liv och sen köpte även Louise en sak. Efter skolan drog jag och Liv till staden för att kolla runt lite. Köpte en super fin tröja och hittade även en jättesöt klänning som jag måste köpa! Så den åker jag och köper på rasten. Efter det blir jag panck och då lägger jag undan plomboken och tar inte fram den tills slutat av denna månad! Inte ett sånt roligt inlägg men heh. :)


You can't buy real love.

Jag är så jävla trött just nu, orkar inte göra nånting alls vill bara lägga mig ner och dö!
Men ska faktiskt packa nu, måste göra det. Och sen ska jag borsta gaddarna och sussa. Så säger godnatt nu!

Matte snart!

Sitter just nu med Liv Lovise och Rana och väntar på att matten ska börja. Efter det är det engelska och sen slutar vi! Slutar igentligen 16.40 på fredagar men våran lektion har blivit flyttad så istället för sovmorgon på tisdagar till nio så börjar vi åtta. Men det är det värt! Så slutar 15.40 på fredagar istället haha fortfarande sent men bättre det än 16.40 :)


Längtar efter något som kan rädda mig.


Sitter och väntar på att klockan ska bli halv och så ska jag gå mot skolan. Idag har vi något som heter Kottendagen och det är typ som en idrottsdag eller något. Så börjar nio och slutar två. Efter skolan ska jag hem till pappa och hämta massa grejer som jag ska ha med mig i helgen när vi ska till Falun, och sen tillbaka till mamma och packa ner allt.

Onödigt inlägg typ heh...

Skolan idag var jobbigare än någonsin... Alla var hur trötta som hällst. Åkte till kunskapsskolan på min rast och fix hjälp med engelskan av världens bästa engelska lärare. Det gick ganska snabbt så umgicks lite med Anton och Victor. Efter det möta jag upp Liv och så drog vi till skolan. Hade engelska som sista lektion, sen var det bara att stressa lite till tunnelbanan för att åka till stallet. Hade Zidane och det gick helt okej.
Nu har jag värkligen bestämt mig. Jag har två ställen jag vet att jag ska kolla efter jobb. Måste värkligen skaffa ett. Behöver ju pengar hihi. Nä men vet vart jag ska kolla så det är skönt nu gäller det bara att jag ska ta mig till dom två ställena och sen kolla lite på andra ställen :)


Homeparty!

Har kommit hem från Amanda nu där det var homeparty. Fick med mig två tröjor hem och en body mist. Looooovely! Jag är kääär. Haha nu har jag brutit mitt löfte.. Inte bra. Men om jag ska fortsätta såhär måste jag skaffamig ett jobb, så ska på jobbjakt nu. Men nu ska jag sätta på Glee och äta lite. Puss

Mot den fina Amanda!


Ska bli upphämtad av Josefin om typ fem minuter vid Söderbymalmsskolan och så ska vi åka till fina Amanda, så måste springa. Puss!

My life is so much better without you!

Kom hem för 15 minuter sen typ. Slutade skolan vid halv tre och efter skolan skulle jag träffa mina söta pojkar. Sagt och gjort, vi tog en fika på Espresso House och det var skit mysigt, och nu ska jag kolla på Idol och sedan Glee resten av dagen. Puss!

Godmorgon!

Är hemma hos Rickard nu och steg precis upp ur sängen. Börjar klockan nio och måste åka här ifrån 45 minuter tidigare. Soft..
Skulle egentligen träffa Giselle efter skolan idag, men är sjuk och hade tänkt bli frisk tills på fredag eftersom vi skA till Falun då! Så ska hem och vila galet efter skolan. Nu ska jag ner och äta frukost. Pusssss!

Bild från igår


Ola Rapace!!!

OMG!! Jag Rana Liv och Jenny skulle äta på donken. Sen när vi var klara så såg vi att Ola Rapace var i kön! Haha och kändiskåt som man är så blev man hyper haha!


sitter i skolan...

och pluggar med engelskan... Har inlämmning på fredag men ska få den klar idag så jag kan åka till kunskapsskolan För då har jag även tid att ändra. Klockan sex är det föreldrar möta så ska vara i skolan tills dess. Vi ska fixa en utstälning typ hehe. Nä men nu ska jag plugg så jag blir klar :)

Sorry för dålig uppdatering men har haft f...

dsc00392 (MMS)

Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp. I helgen så var jag ute med min familj och Rickard och vi åt på den underbart goda resturangen Mongoliska sen på söndagen fyllde Emma år så vi firade henne och på kvällen var det träning. Igår så åkte jag hem till pappa efter skolan och rensade mitt rum, vi hämtade mina möbler och min nya sång och sedan byggde jag ihop dom. Så äntligen efter hundra år har jag ett helt nytt rum! Nu är jag på väg till tåget för jag ska till sjukgymnasten innan skolan, så missar tyvärr svenskan wiho! Hörs senare. Puss!


!



Min super snygg påse... blev lite fel men men.. :)

Fick våra scheman nyss... slutar 16.40 på fredagar :(


Skolan!

Sitter just nu i skolan. Målade på min väsk för ett tag sen... blev inge bra. Det vart finnare på pappret haha. Ska snart på lunch sen tillbaka till sy salen.

--

Har totalt glömmt bort att fota det som jag fick av mamma så det blir i morgon. Nu ska jag fixa väskan tills i morgon och sen kolla på film. Kommer inte blogga mera idag.

Beach 2012

Igår köpte jag gym kort. Det kostar 150 kr för ett prova på kort på frsiskis och svetis som ligger jättenära där jag bor. Mamma och pappa har också skaffat så nu har jag drag hjälp till att träna hehe. Så idag köpte mamma och jag träningskläder. Bild kommer nog ikväll :)


Ge 5 minuther av ditt liv till att titta på detta!



Värd att kolla på!

4. Typ av killar jag faller för

Jag har aldrig fallt för en kille... så kan inte direkt svara på detta heh.
Men jag antar att jag faller för killar med charm och sen såklart som alla andra tjejer skriver om han är snäll och omtäncksam. Men jag vill även att han ska klä sig snyggt hehe :)

Skitsegt!

Sitter och lyssnar på musik just nu och håller på att dö typ. Hade tänkt att åka hem till papi efter skolan för att rensa mitt rum eftersom vi har köpt massa nya möbler så allt ska ut, men så blev det inte för vi ska göra det på söndag istället. Så när jag kom hem från skolan och då var klockan fyra så la jag mig i sängen och satte på Glee och nu ska jag laga lite mat till mig för att sedan åka på träningen. Min natt spenderas hos min pojke så vi kanske hörs imorgon. Puss!

4. Typ av killar jag faller för

Haha som om det finns någon som faller för en speciell typ. Om man faller så faller man och vem det är har inget med typen att göra. Men iaf, som sagt, jag faller inte för någon speciell typ som alla. Sen kan man ju leta efter vissa egenskaper hos killar men man faller ju inte bara för man hitta rätt egenskaper.

Men iaf, jag ändrar frågan till mig själv då. "Vilka egenskaper letar du efter hos en kille?"
Okej, det viktigaste är väl att han ska vara ärlig och kunna stå för vad han säger och tycker. Han ska vara bekväm också, alltså inte skämmas i mitt sällskap utan verkligen kunna vara sig själv. Sen finns väl alla dom där att han ska vara snäll, rolig, omtänksam och så vidare. Men som sagt det störta måste är att han ska kunna vara sig själv och att jag kan lite på honom. Sån tur har jag också att jag har hittat honom! ♥

KunskapsSkolan

Åkte dit idag efter skolan. Slutade kvart i ett och skulle ändå ta 840 så då passade jag på att åka förbi där. Mycket trevligt. Ska trodligen dit på onsdag också när jag har nästan tre timmars rast. Min engelska lärare som jag hadde i åttan ska nämligen kolla igenom min första engelska uppgift. Vill ju få ett bra betygg på första uppgiften. Och på alla dom andra också haha. Men det känns bra om han läser den för då har jag fortfarande tid sen att ändra något om någonting inte var bra. Nog pratat om det. Ska snart åka till stallet men tills dess så ska jag kolla på tv!

God morgon!

Ska börja fixa mig nu typ. Har idrotts dag. Skit skum lärare några i klassen frågade vad man skulle ha på sig då svarar hon : Oöma kläder men inte idrotts kläder. Man bara Va? Vad är det då? Aja det får väl bli ett par gammla jeanse som jag inte använder och en tjocktröja för det ser inte varmt ut direkt. Hadde igentligen inget att blogga om men hehe. Ha en bra dag!


3. Sex saker jag måste göra i mitt liv

1. Åka till Usa. LA och New York är ett måste!
2. Åkta till Hawaii och lära mig att surfa
3. Gifta mig och skaffa familj
4. Handlat minst en mäskes väska
5. Sett en Amricans kändis. hahah
6. Gå på en fashion week... Kanske till och med ha mina egna kläder med :)


Om dagen

Skolan idag gick inte så snabbt. Hade matte och idrott blandannat. Dirket när jag kom hem lämnade jag bara datorn för att sen skynda mig till bussen och träffa efterlängtade Sofi! Kom sen hem och åt runt sju och sen åkte jag och pappa å handlade. Ska på idrottsdag i morgon.. Men man ska inte ha idrotts kläder, skumt... Nu ska jag kolla bloggar och försöka få tag på en tjej i min klass.

Väldigt nöjd!

Kom nyss hem från centrum där jag spenderade någon timma med söta Ida. Jag fick med mig ett par jeans, som var skeeeeeeeeeeeta snygga!!!! sen en tröja och två ringar. Yes, så nu har jag bestämt mig att inte köpa något resten av denna månad som precis börjat men eftersom jag redan, under en vecka, gjort av med tvåtusen kronor. Inte så bra, inte så bra. Så om jag ska fortsätta såhär måste jag skaffa mig ett jobb..
Nu ska jag lägga mig och kolla på lite Glee och vänta på att mamma kommer hem så man får lite mat. Och ikväll så kommer mitt hjärta hit igen. Underbart med bil!!
Pusssssss

Olaglig..


Ligger här i mitt rum nu i detta dystra väder. Väntar på att Ida ska komma hem och då ska vi åka till centrum och jag ska se fall jag kanske kan få en ring med mig hem. Men nu ska jag fortsätta att vara olaglig och ladda ner musik. Puss!

2. Fem saker jag är beroende av

1. Mjööööööölk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Lypsyl
3. Onyttiga saker..
4. Höra min pojkes röst mins en gång per dag!
5. Andas! Haha nej, men min mobil.

Två bilder från igår!



Sitter i skolan nu med några kompisar och diskuterar lite om religoner och döden typ hehe. Slutar 15.20 och då ska jag träffa efterlängtade Sofi. Har ingen aning om vad vi ska göa men det lär ni få reda på.