Uppdatering!

Eftersom jag ändå inte har något att göra nu så kan jag ju passa på att blogga! Har inte laggt in bilderna från skansen än så ni får dom någon dag i veckan! Sen jag uppdaterade sisst jag jag väl inte gjort så mycket. Skansen och träffat vänner. Igår var jag hos Sofia med lite människor sen sov jag över där. Jag Sofia, Amalia, Hampus och Simon såg världens sämsta skräckfilm! Minns inte vad den heter just nu men... Den var ändå lite läskig eftersom att det var en läskig mask med i den men nog om det nu. Om en vecka åker jag till Göteborg med min far mor Sofi och Moa! Vi ska vara på liseberg en eller två dagar, kommer bli toppen :)

Hoffmaestro!

Sorry för ingen blopggning, men har knappt varit hemma. I tisdags var jag på Allsång på Skansken och i onsdags jobbade jag och sen åkte jag hem till älsklingen och igår så jobbade jag sen kom Rickard hit och så färgade vi mitt hår.. Jag är nu officiellt platina blond..
Idag ska jag till något bad på fest och sen imorgon lördag ska jag äta middag med Rickard, Andreas och hans flickvän Victoria. Haha, yes det är en par middag. På söndag ska jag till Västerås för min lille brorson fyller ett år!
Men nu vet ni vad jag gör i helgen, för jag kommer inte blogga mer. Puss!

Taggad till skansen i morgon!

Kamran är på ladning, likaså med mobilen. Imorgon ska jag gå upp klockan sju så jag hinner fixa mig innan jag ska bege mig mot skansen! Ska vara där med Moa Sofi och Emelie! Trodligtvis får ni massa bilder någon dag.
Var i stan med Emelie som sagt idag, fick med mig lite saker som jag kommer kanske lägga upp någon dag. Trodligtvis samma dag som skansen bilderna kommer upp. Ska försöka hinna fota det innan jag åker i morgon. Nä men nu ska jag kolla på film och  försöka sova... Hur det nu sa gå när man har somnat två typ varige dag...


Underbara tjejor!

Igår så kom jag hem från Östergötland och när jag klev av pendeltåget i Handen ser jag Amanda, Emma, Sara och Emelie stå på andra sidan. Jag går dit och slutar med att jag hoppar på tåget med dom. Vi gick till Mongoliska och åt, helt underbar mat. Sedan kollade vi på bio, det vart Bridesmaids, jättebra film! Var hemma vid ett eller något och då hoppade jag in i duschen och sen somnade jag rätt så snabbt.

Idag så var jag hos läkaren för att kolla min fot, och på torsdag ska jag till en sjukgymnast så jag kan bli helt hel! Toppen. Nu tänkte jag träna lite och sedan fixa mig för att åka till min älskling. Puss

Pojken i randig pyjamas



Kollar på denna film just nu. Morondagens planer är att träffa underbara Emelie som jag inte träffat på väldigt länge. Vi ska åka in till stan och försöka få med oss något hem heh.

Alla vet ju vad som hänt Norge det är helt hemskt... RIP alla som omkom ♥

Sen när blev big brother läskigt?

Kollade nyss på Big Brother, det går ju i repris nu. Och nu är jag liv rädd! Det var skräk tema typ och jag HATAR skräkfilmer. Aja nog pratat om det. Blev som igår att jag bara var hemma. Hade ingen lust att göra något när det ändå var så dåligt väder. Har inget roligt att skriva så...

Nu film sen sova!

Nu är vi på väg till Gyllenhammars och ska...

foto0039 (MMS)

Nu är vi på väg till Gyllenhammars och ska äta, och eftersom vi är på landet så cyklar vi. Dagen idag har varit jätte härlig, vi har byggt en flotte som blir klar imorgon. Men nu ska jag koncentrera mig på att cykla. Puss


walk in closet


Detta skulle man inte banga på!

Idag har jag inte gjort någonting. Ganska skönt samtidigt som det är väldigt tråkigt. Har ingen aning om vad som händer i morgon, antagligen ingenting haha, nä något ska jag allt komma på. Tråkigt inlägg men ni överlever nog.


True..

-Vi ignorerar de som dör för oss, vi dör för de som ignorerar oss, vi älskar de som sårar oss, och sårar de som älskar oss.

På jobbet!

Japp nu är jag på jobbet och har rast typ. Jobbar till fem idag som vanligt, och efter jobbet ska jag och min packning hem till min älskling och senare ikväll ska vi till landet. Underbart, skulle det ha varit om det inte ska regna hela veckan och om jag hade packat för det. Men what to do know liksom? Aja, nu ska jag tillbaka till jobbet. Puss!


I want to be a little girl again, where the problem did not exist and everything was easier.

Nu:


Dusch

Hemma efter jobbet som var mycket bättre idag än igår och imorgon är det min sista dag hoppas jag på! Imorgon kväll drar jag även med Rickard ner till landet och stannar där tills på söndag. Sweet. Köpte även en ny bikini idag, eller iaf en underdel haha. Skulle även köpa hårfärg men vet inte vilken jag ska ha så måste åka till brandbergen för att veta så får ta och göra det efter maten. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Pussen!

Hemma kväll

Blir det för mig idag. Skulle ha åkt till dalarö men så blev det inte eftersom jag skulle bara hinna vara där i typ en timma så då stannar jag hemma. Ganska skönt, känns inte som att jag har varit hemma under någon kväll på ett tag.

Imorgon ska jag träffa Camilla, vet inte vad vi ska göra men något roligt lär det väl bli hihi.

EEEEGO


Japp, jag sitter och roar mig framför kameran för att fördriva tiden lite. Klockan är nu halv åtta och Rickard är hemma om drygt en timma så det blir inget Dalarö för mig tyvärr. Men här är inga sura miner inte, den jag längtat efter i en vecka nu kommer äntligen tillbaka. Lovely! Men nu ska jag hitta på något annat som fördriver tiden. Puss på rumpan!

Drar till Haninge Centrum nu. Puss!


Min drog:


Gaddarna

Sitter nu och borstar gaddarna, japp jag vaknade riktigt tidigt idag. What to do? Ska städa mitt rum hade jag tänkt och senare idag ska jag träffa Ida. Får se vad vi hittar på men det var prat om att bada, men jag tror det är för kallt.. Jag ska även köpa en tröja idag och hårfärg så ska Rickard färga håret på mig nångång den här veckan!

Ikväll kommer jag bara sitta hemma och vänta på Rickard troligtvis eftersom vi ska hämta honom när han kommer med bussen till v-malm. Om han kommer senare än 10 så ska jag till Dalarö och träffa lite folk. Men tror dock inte det blir av.

- Saknar dig enormt

Är hemma hos Hampus på fest där bland anna...

foto0031 (MMS)

Är hemma hos Hampus på fest där bland annat söta Felix är, min dricka är mjölk, riktigt gott! Ska dra om en timma, hem och titta på film och sova. Underbart och imorgon kommer Älsklingen min hem! Längtar. Men nu ska jag vara social. Puss!


Tröööött

Kom hem för inte så länge sen efter att ha varit med Ida och hennes mamma i Nacka Forun. Hittade absolut ingenting, what to do? Ja det är det jag har gjort idag, och nu är jag fett trött så ska kolla på Grown Ups och senare ikväll kankse jag ska till krokodilbadet, får se.

Gårdagen var rätt händelserik. Haha. Jobbade till tre typ sen träffade jag Ida och vi skulle bada men det var iskallt så vi satt och snackade i drygt två timmar innan vi åkte hem och åt och sedan drog vi till Ica Maxi och köpte massor av godis som vi sedan kastade. Sen fick vi ett samtal av Hampus, och så drog vi till honom där det typ var fest (?) Var hemme runt tolv och somnade typ två. Typiskt. Ska nu sätta på filmen. Puss!

Skor, skor och mera skor.

Jahapp. Idag var första dagen på jobbet. Haha och jag somnade, se så det kan gå. Nej men kunde iunte somna igår så var vaken till typ 3 och vakna vid 7 så var inte så jätte taggat på att jobba idag. Efter jobbet så åkte jag och mammsen och köpte skor. Fick tre par med mig. Underbart. Efter det åkte jag till ks och mötte upp Ida, Moa, Giselle, Mimmi, Johanna och Josefin ♥ Hade jättetrevligt.

Ska alldeles strax sova, tänkte byta om till pyjamas och sedan sätta mig i soffan med äpple och te ett tag, för imorgon har jag sovmorgon ända till halv nio! Wiho! Puss på er!


I morgon:


Komma tillbaka?

Funderar på att börja blogga igen. Kanske inte varige dag men nån gång ibland :)

I ♥ Veronica Maggio


Gymnasiet..

Nu sitter jag här igen, som vanligt och väntar. Väntar på att Sebastian ska sluta jobba så vi kan dra och bada och sen ska jag med honom hem och ikväll är det massa folk som ska grilla. Skit mysigt. Haha, och första gången min Älskling kommer få träffa mina vänner på riktigt. Spännande, dom kommer antagligen gilla honom mer än mig. Som det brukar vara..

Idag är dagen man får reda på om man kom in på sitt gymnasie eller ej. Men det kan jag ej ta reda på eftersom jag inte kommer ihåg mitt lösen och jag vet inte vart pappret är där det står.. Så vi får väl se hur det går. Men jag tror, eller är ganska säker på att jag kommer in på alla mina gymnasium. Aja. Puss på er!