Eric Saade- Popular


Dags att börja

Sofi kommer nog inte blogga något under lovet eftersom att hon är i åre tror jag att det var med Elin. Så nu får jag väl ta och börja blogga då, fast det kommer nog inte bli så mycket från min sida heller för imorgon ska jag fixa i mitt rum. Lägger ut bilder när det är klart. Idag var det ponnycup jag sög men vi van ändå. Om roo gård förlorade sin eller red oavgjort så kommer vi till c final så vi hoppas på det. Just nu lyssnar jag sönder på Eric Saade popular. Tyckte den sög förut men det blir bara bättre och bättre, det gillar vi! Nu ska jag läsa bloggar och sedan kolla på tv ha en bra kväll :)

Sorry

Både jag och Sofi har slarvat med bloggen. Men jag har iallfal haft annat för mig hehe eller har jag... nä det har jag inte har bara inte haft något att blogga om precis som nu. Ska kolla på vänner. Imorgon blir det idrott för sexorna igen roligt roligt. Hoppas bara det går bra så jag ochSofi får MVG hehe :)


IKEA

Har vart i Ikea idag med mamma och kollat gaderober. Ska nämligen göra lite förändringar i mitt rum nu under sportlovet. Nu ska jag kolla på vänner i några timmar sedan sova. Hare bra :)

Be freeeeeeeee

Sitter och spelar nu men ska stänga av datorn och ha tele6 med Rickard alldeles strax. Jaa, dagen idag har varit rätt så soooft. Började med  att jag hade en spanska redovisning som jag fick VG på! Skit glad på och sedan höll jag och Ida i två idrottslektioner som gick toppen! Men nu ska jag sova. Gooooodnaaaaatt

Hemma

Kom hem för ett litet tag sen från skolan. Hade idrott för sexorna idag. Det var jätteroligt. Jag och Sofi var bäst.. som vanligt hahaha. Vet inte vad jag ska göra nu kanske sätta på lite vänner avsnit. Det blir nog så. Ha en bra kväll bloggar kanske senare :)

w0000000w

Lördagen var hur bra som helst! Mina nära och kära var där och vi hade det superkul. Fick massor med presenter. Massa kläder, verkligen massa, en väska, smink, en ring. Tror att det var det. H3h3. Nu ska jag hoppa in i duschen efter en underbar träning! PUUUUUUUUUUUUUSS

Eric Saade

Hade super kul igår. Vi år tackos och hade almänt mysigt. Tävlingen gick också bra det blev ovavgjort. Fick inte den bästa hästen men felfri det var jag haha. Och påtal om bra saker... ERIC SAADE är i final! Han är bara för bäst. Låten var inge bra enligt mig men snygg det var han hahah :)


16 BARRE!

Japp, så är det. Fyllde 16 igår! Värsta skillnaden, eller inte. Var i Romme igår, naaajs. Det var typ extremt kallt så åkte inte så mycket men hade roligt iaf. Var hemma vid åtta och då var släkten här och så firade vi mig. Fick massa pengar, lite småsaker, biokort och en jacka, två tröjor och nagellack!
Ikväll kommer lite små filurer hit och firar mig, igen! Låter toppen visst? Jag vet att du önskar att du var här just nu. Haha.
Men nu ska jag ladda ner musik och städa lite innan alla kommer. Puss

Grattis Linus

Godagens. Just nu försöker jag städa mitt rum, har kommit en liten bit iallafal hehe. Måste städa eftersom att vi får gäster. Min bror fyller 19 år idag stor pojke det där haha. Sen runt halv tre ska jag till nynäs för att tävla. Vinner vi den här matchen så leder vi våran grupp så vi får hoppas att vi tar hem det haha. Men nu ska jag städa och kolla på vänner hihi :)


Här är en bild på söta linetta. Hon är den lilla av dom hehe hon är så söt

ROMME

Imorgon blir det romme. Längtar som en galning. Det kommer inte bli så mycket bloggning för mig eftersom jag ska rida efter romme. Ska rida i stor häst gruppen. Hoppas bara att jag inte brytter benet så att jag kan rida efter haha. Men ingen bloggning från mig troligtvis ;)


Dag 25 – Min favorithögtid.

Julen. Den är så mysig. Jag firar bara julen med min mamma pappa bror och farmor. Förut när jag var liten så var hela släkten med. Har inte så stor men hehe. Men med åren blir vi färe och färe. Inte för att någon dör utanför att vi har valt att fira på olika sätt. Men julen är min favorithögtid :)

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför

Har två One tree hill och Vänner. One tree hill vet jag inte varför jag  är så galen i det är bara så sjukt bra. Vänner för att det är så satans roligt. Har en Vänner perjod just nu. Det nämligen olika perjoder med vänner och scrubs som jag också är token i. Men det är mina favorit pogram :)

Grattis Moa

Har precis duchat. Min kusin morbror och hans tjej har nästan precis dragit. Hahaha man kan bara älska min kusin hon är helt galen så mycket skratt har det blivit dena kväll. Skolan gick bra hade np svenska muntligt tror det gick bra. Redovisade även matte och en sexa fick redovisa för mig. Kände mig lite stålt då samtidigt som jag skakade haha. Men nu blir det att kolla bloggar och lite sånt.

Man får ju inte glöma.. Idag fyller en av dom underbaraste år Moa bli 16 år. Grattis bästa Moa älskar dig! <3


Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Gråtter inte för någon låt.

Dag 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Haha, helt ärligt så ibland. Väldigt sällan så tänker jag nämen tjenare snygging! Men oftast blir det typ Ofta jag ser ut sådär, trodde jag var snyggare! Det är oftast den reaktionen eller Aso shit, mitt fejjs passar verkligen inte till min personlighet, det där är egentligen inte hur jag ser ut. Det är dom vanligaste reaktionerna jag får av mig själv. Förr var det mer att jag inte brydde mig så mycket, eller snarare att jag inte tyckte så mycket om mig själv och det var när jag hade bra självförstroende. Det har dock sjunkit nu, väldigt mycket. Så oftast tycker jag bara illa om mig själv men jag orkar heller inte lägga ner så mycket tid på det för jag har fattat att det inte blir bättre av att neka till kommentarer eller sitta och klaga. Men helt nöjd med min spegelbild skulle jag inte säga att jag är!

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Inget jag vill ta här!

Alla ♥ dag

Dagen började med att jag hade fått ett supergulligt mail av Älsklingen! Underbart. Skolan var rätt soft idag och efter den åkte jag till centrum och träffade min Sötnos. Fick en ros av honom. Så underbar han är! Sen åkte vi hem till mig och hade det supermysigt! Såå det var så jag spenderade denna alla ♥ dag. Men slut är den inte än och det som är kvar av dagen ska spenderas i en gymnastikhall. Kan det bli bättre? Haha nej skulle inte tro det.
Men nu ska jag leta musik. Puss

Jag älskar er.


Förlåt för dålig bloggning men hade en fullspäckad helg!
I fredags hände inte så mycket. Umgicks med Jonas och hans kompisar ett tag innan jag somnade framför Glee ♥. Sen i lördags så träffade jag mina älsklingar. Vi drog in till stan och åt och sedan kollade vi på bio. Vi såg Burlesque och den var underbar! Skulle kunna se den en gång till på bio! 1efter bion drog vi hem till Emma och badade jacuzzi och hade det mysigt.
Drog hemifrån Emma vid halv fyra och åkte direkt till träningen som sedan slutade nio! En toppen helg för mig!

Ska nu fortsätta mitt tele6 med älsklingen min. Puss ♥

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan


Tagen av underbara Emelie

Snart blir det årsmöte...

Mamma skussar mig nog snart så har precis fixat klart mig. Nu ska ni får en oautfit. Bloggar kanske när jag kommer hem.



Dag 20 – Min favorit film

Åh vet inte riktigt, har nog ingen favorit film. Gillar mera att kolla på seriger haha :)

Det har bara gått några timmar. Men jag saknar dig redan..


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast


Snökause

Själv var man i skolan. haha hade ganska roligt där ändå så jag hänger inte läpp. Vi var 30 nior, inte ens alla tillsamans som var i skolan var lika många som vi är i en årskurs. Hahah. Men ska sätta på en film nu och sedan sova är väldigt trött. God natt och hoppas ni har det bra :)


Utan SL och mobil är livet omöjligt.

Jag ringde Rickard 8.10
Jag: Är du i skolan?
Rickard: Nej, jag är på väg.
Jag: Hur ska du komma dit?
Rickard: Jag får skjuts.
Jag: Men faaan då!
Rickard: Vad?
Jag: Om du inte hade åkt till skolan hade du kunnat komma hit.
Rickard: Hur skulle det gå till om inte bussarna går?
Jag: .....HAHAHHAHA

Skit smart visst?
Sitter och funderar på hur jag ska komma till honom och så kom jag på en jätte smart sak. Trodde jag.
Jag skulle ta pendeln till Centralen, sedan tunnelnbanan till Gullmars och från Gullmars buss till Tyresö centrum eftersom dom bara går dit. Men då skulle jag behöva gå till Petterboda i detta snökaos och då kommer Rickard på den smarta iden att dom kan hämta mig i centrum, men nej det skulle ju ändå inte funka eftersom mitt namn är Sofi och jag har tappat min mobil så hur skulle jag medela att jag var där? För det första skulle det typ ta 123456 timmar till Tyresö centrum och sen skulle jag inte komma längre. JAG HATAR SL!

SL

Kul att man heter Sofi och inte får reda på dom viktigaste nyheterna ever! Kul att man går upp och går igenom flera meter hög snör till bussen som ändå aldrig kommer komma. Sitter i typ en kvart och undrar varför inga är där och sedan kommer pappsen gående och berättar hur läget är och då får man vandra hem igen. Som tur är hinner jag iaf äta frukost och SOVA! Puss på er!

Pluggmetoden

Sitter och pluggar nu faktiskt. Har äntligen börjat på min berättelse som egentligen ska vara inne imorn men det kommer ju inte direkt hända. Bajs. Sitte räven och kör min Fysik som däremot måste in imorn och kom nyss på att jag måste plugga spanska som ska redovisas imorn. Bra Sofi. Varför är du alltid så smart?
Just nu orkar jag inte med mig själv, jag har tappat min mobil flr 21628572985 gången, gör aldrig klart mina arbeten och fuskar mig genom allt. Nu ska jag gå och hänga mig, någon som vill komma och hjälpa mig. Tacksam för svar!

Sucks

Förlåt för lite bloggning men det är så att jag har tappat min mobil så är fett depp hela tiden, så har absolut ingen blogglust. Kommer väl tillbaka snart. Men finns inget att säga just nu förutom att jag vill dö och tillbaka till igår. Snopp

Dag 18 – Vad jag åt idag

Orkar inte skriva det.. det är tråkigt.

Hade np idag. Vet inte hur det gick men hoppas på vg eller mvg :) Ska kolla bloggar nu sedan plugga till kemi provet som jag har i morgon för att höja mig från g till vg


Mitt liv suger och jag vill gå och hänga mig själv. Punkt.

.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Utan tvekan MOLLY SANDEN!
Hon har fint hår och hon har sjukt min röst. Men framförallt hon har snyggaste killen, Eric Saade. Så skulle jag byta liv med en dag så skulle jag byta med henne just för hon är tillsammans med han och skulle umgås som satan med han under den dagen. Haha tyvärr så kommer det nog aldrig hända hehe :)


Dag 16 – Innehållet i min väska

Har alltid en tjocktröja i den sen är det väl böker ibland hehe har inte så mycket i den :)

Kärlek är som Uran - Det tar slut så småningom.


Nu kom biffen Sofi hem från en rätt så tråkig träning, det var ju måndagsträning. Ska nu titta klart på A walk to remember och äta sedan ska jag hoppa in i duschen och ringa älsklingen ♥

Ta vara på den tid du har.

Ska alldeles strax sätta på en film. A walk to remember heter den. Hoppas att den är braa. Halv sju ska jag till träningen och sen ska jag hem och sova tidigt så jag inte försover mig imorn eftersom vi har bationellaprov imorgon i svenska. Som jag suger på. Lycka till Sofi. Bajs
Peace!

Tagen av: Elajjjjn.blogg.se

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there. " - Bob Marley

Veckans planer

Imorgon: Nationella prov, hem och plugga
Onsdag: Skolan, stallet
Torsdag: Nationella prov, hem och plugga
Fredag: Kemi prov, stallet
Lördag: Årsmöte i stallet
Söndag: Tävling

Veckan kommer med andra ord bara var massa plugga prov och stallet hahah

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Har inget jag verkligen ångrar.. iallafall inget jag kommer på nu.

Outfit från igår



Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Gårdagen

Gårdagen var toppen hade jätteroligt med stall tjejerna. Fick sälskap till stallet med Theres Vickan och Elin. Farmor hämtade mig vid stallet så kom hem runt halv tolv. Ska slänga upp en outfit från igår lite senare för just nu orkar jag inte hämta kamran. Ska kolla bloggar och sånt nu för om en timma börjar Solsidan och då är jag benkad där haha. Men bloggar senare :)

-

Sorry för att jag inte bloggade något igår. Men det var faktiskt så att jag och Rickard låg i sängen till fyra och sedan fixade vi oss, åkte hem till honom och åt och sedan åkte vi till Carro. Vi var inte där så länge, kom hem vid tolv och då somnade vi. Idag är det träning från halv fyra till nio! Så ännu en fullspäckad dag. Toppen! Puss

Dag 14 & 15

En bild på ett ställe jag har varit på.

Assisi en Italia!

Mitt dröm bröllopp..
Jag har aldrig tänkt på hur mitt bröllopp ska vara, jag tar det mer som det kommer. Jag har inga önskemål alls, det viktiga för mig är den som står där framme sen skiter jag i resten!

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Jag vill gifta mig i Grekland! Vill ha ett bröllop som är ganska likt mamma mia  filmen, inte exakt som den men något liknande :)

Sitter och snackar med Jonas vänner och vä...

Sitter och snackar med Jonas vänner och väntar på att Rickard ska komma hit. Han borde vara här när som helst. Nu vet ni det. Puss


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


Turkiet två år sen

Plugg plugg och mera plugg

Sitter i skolan nu och pluggar Teknik. Måste vara klar om typ 10 minuter haha och jag ägnar min durbara tid åt att blogga. Ååh så bra jag är! Ska stanna i skolan idag till senast halv fyra eller när dom nu stänger för att göra ett prov. Ruligt. Efter skolan ska jag nog bara hem och ta det lungt innan träningen ikväll.
Men nu måste jag plugga! Puss

2 dagar

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Hade inte ringen tillslut. Men där har ni kjolen också :)

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag vet inte riktigt vad jag oroar mig för. Eller oroar mig för döden. Är livrädd för att dö så ibland kan jag tänka på det. Men det är mer en rädsla antar jag men kommer inte på något hehe



Senare

Dom där dag sakerna kommer senare ikväll för just nu pluggar jag. Ska fortsätta med det också. Skrev rätt mycket igår men när jag skulle skicka till skolan så gick det inte och då gick jag in på word igen och då står det filen är otilgänlig. Ledsen blev jag så fick göra om väldigt mycket men tror det blir bättre nu så ska kömpa vidare.  Bloggar mera ikväll med bilder och så :)

Tagen av: Jelenajankovic.blogg.se

Visste du..

Att jag vill ha..
En fucking pälsväst
Att min senaste kyss.. Rickard
Att jag lyssnar mest på.. mig själv
Att jag pratar.. nonstop
Att jag inte gillar.. Nasister & Rasister
Att kärlek är.. Det bästa som finns
Att jag gillar att.. inte behöva plugga
Att jag alltid kommer att.. älska lila!
Att jag är hemligt förälskad i..
min rumpa
Att sist jag grät var.. Här om dagen
Att min mobiltelefon är.. Grå & Svart
Att när jag vaknar på morgonen.. Vill jag dööö
Att innan jag går och lägger mig..
Har jag tele6
Att idag har jag.. dansat mig glad
Att jag just nu tänker på.. bajssss
Att i morgon kommer jag.. Äta min favorit mat!
Att jag hoppas.. Att jag får tillräckligt bra betyg..


Har du?

Någon som förstår dig? Japp
Någon som du saknar? Njee
Någon som du hatar? Ohja!
Vem kramade dig senast? Moses & Emelie
Vem kysste dig senast? Rickard
Vem ringde dig senast? Moses tror jag
Vem ringde du senast? Vet ej
Vem var hemma hos dig senast? Rickard
Vem var du hemma hos senast? Rickard
Har du några kärleksproblem? Neeej!
Har du pratat med någon idag? Hahah ja
Har du gråtit idag? Nej
Har du skrattat idag? Ohja

Jag..

Är singel?
Nej! :D
Svär ofta? Jag? Aldrig!
Sjunger i duschen? Gjorde i Falun..
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Hahaha, nej!..
Skrattar åt dina egna skämt? Ingen aning
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis?
Nej, eller bajs

Har du..

Piercingar?
Tre i öronen!
Syskon? tre äldre bröder
Jobb? Om skolan räknas så yees
För många vänner? Haha nej
Rymt hemifrån? Nope
Färgat håret? Yeeah..
Bra självförtroende? Det skulle jag verkligen inte påstå
Sagt "jag älskar dig" till någon? JA!
Varit kär? Nej, jag är
Gjort något olagligt? Olagligt? Typ gått över när det varit röd gubbe eller? Haha nej man jag vet ej.
Somnat i skolan? Jaa
Tappat bort mig i min hemstad? Nej skulle jag inte påstå
Sett en fallande stjärna och önskat? Ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Jag gör det just nu
Smugit ut utan lov? Jaa
Sovit en hel dag? Typ
Somnat gråtande? JA tyvärr
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? Nej
Blivit generad inför folk? Ja
Varit kär i någon utan att säga det till personen? Rickard vet ju om det så nej.
Ätit musslor? ALDRIG!
Haft ett förhållande i under en månad? Nej, inget seriöst
Blivit kallad player?
Nejp
Färgat ditt hår svart?
Nej :)
Ett speciellt datum du kommer ihåg?
2010-09-11

Elektrisitet är farligt men kärlek är farligare.

Har varit sämsta bloggningen ever från min del och det är för att jag har varit hos Rickard dom här dagarna och varit hemma sent och tro det eller ej men vi sitter inte såå mycket vid datorn. Vi underhåller oss med andra saker *blick*.

Nu ska jag börja plugga eftersom jag har ett Teknikarbete som ska in imorn och jag har inte ens börjat. Det är så typiskt mig. Bajs... Nu måste jag plugga.
Hejdå.


Dag 9 - En bild på mig och min bästavän.

img_979300 (MMS)

Dag 9 - En bild på mig och min bästavän.


Imorogn

Gör dag 10 i morgon istället gör även dag elva då också. Måste plugga nu och bilderna blev inge bra så ni får en enkel vanlig bild på kjolen i morgon. Men nu ska jag återgå till pluggandet ha en bra kväll vi hörs i morgon :)

Dagen

Dagen har varit bra. Skolan gick segt men helt okej. Blev väldigt deprimerad ett tag förstod värkligen inte kursen så fick ett litet utbrått hehe. Stannade en timma efter men fick värkligen ingenting gjort. Efter skolan drog jag till stan med Elin och Sofi. Jag skulle handla en mask som jag ska ha på lördag på årsmötet i stallet. Köpte även en kjol. Ni får se bilder i morgon för då kommer jag använda kjolen så ni får ta och vänta hehe. Nu ska jag kolla på vänner sedan borsta tänderna. Sedan blir det väl en film eller bara massor av vänner avsnit som vanligt tills jag somnar.


weheartit.com


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Har ingen bästa vän så det här kan bli svårt hehe.

Sitter på bussen med Ida och Elin på väg t...

dsc00071 (MMS)

Sitter på bussen med Ida och Elin på väg till stan nu. Ida ska shoppa, som vanligt. Haha. Efter det drar jag nog hem till Rickard och är där ett tag. Hör kanske av mig senare. Puss


Sitter på bussen med Ida och Elin på väg t...

dsc00071 (MMS)

Sitter på bussen med Ida och Elin på väg till stan nu. Ida ska shoppa, som vanligt. Haha. Efter det drar jag nog hem till Rickard och är där ett tag. Hör kanske av mig senare. Puss