Veckans planer.

Torsdag: Träffa Ida, träna och packa.
Fredag: Träffa Emelie och fest på kvällen.
Lördag: Åka till Västerås.
Söndag: Tävling i Västerås.

Myyyyys

Kom nyss hem efter att ha varit i staden med fian Felicia. Vi köpte tävlings trikåer och sedan en julklapp till Adam. Sen satte vi oss på Wayne's Coffee och snackade om allt. Super mysigt att umgås med henne.
Nu restan ev kvällen ska jag bara ta det galet lungt för jag är fett trött och klockan nio är det Grey's Anatomy och efter det ska jag sova. Pussis!

hoho

God kväll! Dagen har bjudit på lite hantverk sen rast ochsen mönsterkonstruktion... fick vata att jag var ett poäng från ett A på vårat prov. Samtidigt som jag blev jätteglad blev jag besviken att jag inte lyckades med det sista poänget men det är bara att ta nya tag till nästa gång! Och efter detta vart det engelska... Inte mitt starka ämne haha. Sen bar det av till stallet där jag fick Zidane som jag inte har ridit på typ 7 veckor, så det var riktigt roligt och det gick rätt så bra.

Imorgon börjar jag skolan halv ett för våran första lektion är inställd hihi. Så imorgon blir det en matte lektion och sen bär det av till gymnasie mässan med Liv! Där vi ska stå och prata om vår skola! Vi ska även försöka få killar att börja har vi bestämmt oss för hahah :)

Jag och Liv för längesen!


Mänsklig väckarklocka ♥


Dålig bild jag vet men det är med detta underbart söta lilla skräp jag har spenderat min helg med. Super! Nu är jag hemma och borde egentligen plugga men jag är ju jag så det är det sista jag kommer göra. Kul att jag klagar på mig själv och vet vad felet är men inte gör något åt det. Orkar inte. Sitter nu och dunkar musik och ska väl inte göra så mycket mer. Puss!

My day!

Hejsan hoppsan!
Skoldagen gick väldigt segt...  Så det ska jag inte skriva om.
Kom sen hem runt tre tror jag och då kollade  jag bara på tv och nu sitter jag här! Ska snart börja rita en klänning som jag ska sy, och sen ska jag läsa min engelska bok.... Ska ha läst halva tills på onsdag. Kommer inte gå. Men ska göra ett försök hehe :)


*

God kväll! Idag har det inte hänt så jätte mycket. Började med att träna för att sen bege mig med min mor och far till min kusin som fyller år. Grattis till henne! Se åkte vi hem och åt tacos väldigt gått!
Och nu sitter jag och tänker på vad jag ska köpa av min månads peng.... Har hittat två stickade tröjer som man kan ha skorta under som jag vill ha, en svart lång kofta och sen en snygg tröja... Tyvärr räker inte pengarna och jag kan inte bestämma mig över vad jag ska köpa hahah... Detta är ett vanligt problem i Idas värld!


Jag vill vara rik!!

Tråkig lördag....

Denna lördag har varit väldigt tråkig och det kommer det fortsäta vara... Kommer inte träffa tjejerna vilket aldrig blir av när vi väl bestämmer heh. Så ikväll blir det väl antagligen film som vanligt....

En del utav mitt rum!




Kort inlägg från mig!

Sitter och kollar på Huset fullt på datan just nu! Älskar den serigen. Idag så ska jag nog gå och gyma städa hos mina kaniner och sen ikväll träffa Sofi Moa och Emelie tror jag. Har ingen aning om vad vi ska göra eller så men något roligt blir det väl hehe :)

Om inte jag vet, vem vet?

Sitter hemma nu, men ska strax gå till torvalla för att ha idrott. Kulkul, väldigt intressant.
Efter idrotten ska jag antingen hem och hoppas på att Mikael är här då annars åker jag nog till mormor ♥ sen ikväll ska jag till Rickard och där ska jag spendera natten också eftersom jag inte har lust att gå upp klockan sex imorgon när Mikael kommer väcka en. Nu ska jag rulla. Pussen..........!

15 november

Hejsan hoppsan! Kort skol dag idag så skönt! Började klockan ått på drottnigtan med att fixa i butiken! Slutade sen halv tolv och då drog jag hem. Tränade även när jag kom hem! Sen jag kom hem från träningen så har jag typ bara städat mitt rum... Kan säga att det behövdes så nu är sängen ny bäddad och mitt rum är fint! Älskar ny städat rum men ändå skitar jag ner det på en dag... Men inte nu, nu ska det vara redt tills ny år hehe.

Imorgon är det vip kväll i butiken som vi fixar det kommer vara mode visning och aktion!

Det är två i ett förhållande, två, inte fler. That's it!

Kom hem för ungefär en halvtimma sen och känner nu att min mage skriker efter mat eftersom den inte fått något sen frukosten imorse. Kom till skolan idag kvart över tio för utvecklingssamtal och det var klart på tio minuter och sedan var det rast till klockan ett. Hade två lektioner och stannade lite i skolan.
Ska nu lägga lite mat (göra smörgåsar), dunka svensk musik ♥ och lösa mitt lilla problem som jag har. Puss!

Jag är din så länge mitt hjärta slår.

Sitter hemma nu och har precis ätit upp min lunch, pasta och korv. Mums! Vi har utvecklingssamtal idag och imorgon och därför har vi halvdag idag och imorogn dårå. Så nu ska jag packa min väska och sedan åka tillbaka till skolan och plugga lite med Sara och Anna för att sen åka hem till Sara och ha filmkväll. Myyyyys.
Men nu måste jag rulla. Puss!

FIlm kväll!

Hejsan! Kom hem för ett litet tag sen har ätit och duchat. Ridningen idag gick väl sådär rammlade av hahah. Men känndes som att alla hade lite otur idag, sak samma. Ska fixa det sista och sen drar jag hem till Sebastian för att kolla på film med några andra :)

Pengar snack

I tisdags var jag med Sofi. Hon följde med mig när jag lämnade brev till två ställen för att söka jobb. Ska även göra den i helgen tror jag så att det blir av. Om jag sen skulle få ngot utav jobben så ska jag börja spara mina pengar! Mina pengar tar slut bara några dagar efter att dom kommer och det mästa jag köper är onödigt. Jag ska sluta köpa godis för det är sjukt dyrt i längden ju hehe. Sen ska jag alltid se till att jag har pengar så man kan göra spontana saker som tex bio! Nog pratat om pengar nu... men måste serigöst bli ekonomisk för det är så sjukt mycket jag vill göra.

Hade en redovisning och ett prov idag båda gick piss....

Varför kan jag aldrig göra dig nöjd?

Sitter hemma nu och tittar på tv vilket är det jag har gjort hela dagen. Jag har brist på energi. Ska laga mat nu till mig själv eftersom mami inte är hemma, det blir korv och spagetti. Muuuums. Sen ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig. Puss på er sötnosar!

^^

Sitter just nu och pluggar.... tråkigt men måstes göras! Bara en vecka för nästa vecka är det hantverksvecka! Längtar sjukt mycket för vi ( Alla ettor och tvåor) ska jobba i en butik typ. Eller vi ska bygga upp en butik på tre dagar sen på onsdagen är det vip kväll då komemr det massa känndisra och budar på kläderna och sen är det butik torsdag-söndag! Ska bli sjukt kul. Nog pratat om det. Ska plugga fram till fem då ska jag nog tränna med mamma och pappa på gymet och sen plugga lite mer om jag inte blir klar. Men blir jag klar så ska jag väl städa tror jag... Mitt rum ser för jävligt ut..

In school

Sitter i skolan och gör inte så mycket alls. Har spanska om en kvart. Sug! Slutar klockan tio i två och då ska jag hem och städa och plugga lite. Intressant dag va? Aja, nu ska jag se fall folket har kommit tillbaka. Puss!

"

Kom hem för 30 minuter sen. Har varit och gymmat känner mig ganska duktig haha! Ska in i duchen och sen sätta mig och sy som jag har skutit upp på hella veckan. Måste igentligen plugga med tradition och utväkling också men får ta det i morgon tror jag. Skulle bara updatera lite granna :)


Eric Saade ♥

Hade en as bra dag igår. Började med att jag tränade riktigt bra hehe sen åkte jag till gallerian och satt där riktigt länge med Linnea innan Celine kom. Och ett tag efter det kom Theres! Sen var det bara att vänta på att Eric Saade skulle komma! Efter det träffade vi Marina och Malin. Det var så sjukt lång kö för att få singen singerad så vi drog och köpte mat. Sen hände det lite saker men en sjukt lyckad dag!

Imorse fick man ställa klockan... Ridning klockan nio det gick väl bättre än förra gången. Satt kvar i köket med Clara Theres Elin och Vickan trevligt trevligt. Sen hämtade pappa mig och nu sitter jag här. Ikväll blir det bio!




två bilder från igår!

I'm sick of your bullshit.


Ibland räcker det inte med att älska dig.

Förlåt för att jag är usel på att uppdatera, men det har inte hänt så mycket under mitt lov. I lördags var jag på halloween fest och efter det har jag bara varit hemma hos Rickard och fixat hans rum så ja, inte så spännande.

Sitter hemma nu och planerar min dag. Om det blir som jag vill så ska jag, Ida, Moa och Emelie på bio, PA3 såklart. Scarry! Aja, nu ska jag fixa mig lite och fräsha upp här hemma. Puss!

1 november

Sitter just nu och kollar på modelljakten. Ska snart städa och fixa lite. Sen runt kvart över tre kommer min farmor och hämtar mig så åker vi till kör skoalan och ska lyssna när dom pratar i typ fyra timmar hahah. Men det ska nog gå bra. Onödigt inlägg men men.