sista oktober

Kom på att jag inte har bloggat på typ en vecka hehe. Men sen sista jag bloggade har det inte hänt så mycket. ´Var i stan med Moa idag, fick med mig lite saker hem sjukt nöjd men orkar inte fota det hehe. Jag ska bli bättre på att fota saker och så. Så att bloggen blir bättre. Jag  lovar

Bästa dagen!

För typ en timma sen drog gästerna! Har haft en toppen dag! Har fått massor utav pengar en kudde med USA flaggan två tröjor av min bror körkorts utbildning och massa sy saker! Ni får se imorgon för ska köpa två saker till rummet i morgon tror jag sen ska mitt rum fixas på söndag och då får ni bilder! :)

Grattis min bästavän Ida! ♥

Idag är det ingen vanlig dag för det är Idas födelsedag, Hurra Hurra Hurra! Grattis Ida! ♥


Sitter hemma och tittar på Grey's Anatomy nu. Love it! Nu ska jag titta runt på lite tidningar till vårt projekt i skolan! Puss.

Hatar engelska!

Har pluggat engelska hella morgonen... runt tre halv fyra ska jag åka mot skolan för utveklings samtal. Är alltid så sjukt nervös om vad lärarna ska säga men det går säkert bra

Imorgon fyller jag år!! :)


Första bilden jag tog med min systemkamra

2 dagar kvar

Om två dagar fyller jag år!!

Sitter just nu i skolan. Vart klar med min väska för ett litet tag sen så nu ska jag skriva om min arbets proces. Slutar tio över två då ska jag hem och plugga med engelska... Imorgon är jag ledig men måste sy då för är inte klar med min grund kjol...


Jag just nu.

If you didn't hear it with your own ears or see it with your own eyes, don't invent it with your small mind and share it with your big mouth.



Sitter hemma i sängen nu och laddar ner lite filmer. Hade tänkt att titta på en innan jag somnar eftersom jag inte orkar att sova trots att jag behöver det. Orkar ingenting just nu. Men nu vet ni iaf. Godnatt!

Underbara vänner är underbart att ha!

Min helg har vait full av spännande saker. Haha nej men har för en gångs skull inte bara varit med Rickard. I fredags så gick jag ut med Emma och Felicia, vi träffade lite mysigt folk och gjorde inte så mycket, och eftersom vi var i stan så åkte jag hem till Rickard och sov. Kom hem till honom runt ett och då gick vi och la oss sen så fick jag skjuts hem klockan fyra dagen efter.
Lördagskvällen spenderades hemma hos Ida med underbart folk. Var hemma vid halv två kanske och då somnade jag sött. Ska nu sitta framför teven hela dagen fram till sex då det är träning. Inte alls sugen på att gå men det är ju tävling imorgon så jag måste. Aja, nu börjar programmet igen. Puss.

Snopp på svenska!

Kom hem för ett tag sen och sitter och lyssnar på musik just nu. Ska ladda ner massa nytt också. Ska försöka plugga eftersom jag har rätt mycket jag inte har gjort. Underbart. Not. Iaf. Nu måste jag börja med något iaf. Sug. Puss!

Sitter i skolan nu.

Sitter i skolan just nu. Har tradition och utväkling. Men jag och Rebecca är klara med uppgiften nu så jag sitter och gör ingenting. Efter skolan ska jag till en tyg affär med några från klassen. Ska kolla om jag hittar tyg till kjolen som vi håller på med. Efter det ska jag nog träna tror jag sen blir det plugg. Skulle igentligen ha handlat tills på lördag då det blir kallas hihih. Får ta det på morgonen på lördagen tror jag. Sen på söndag blir det mera plugg.

 

En bild från mitt och Louisas engelska uppgift. Klänningen har Thierry Mugler skapat

There's a story behind every person. There's a reason why they are the way they are. Think about that before yuo judge someone.



Sorry för dålig uppdatering men har inte haft tillgång till dator. Nu sitter jag hemma och tittar på tv, och det ska jag göra resten av dagen. Puss!

19. Sporter jag har gått på och går på

Gått på:
Fotboll, innebandy, friidrot, typ tre lektioner på handboll och ballet.

Går på:
Ridning! :)

-

Dagen har inte varit bra för min del... Engelskan gick sådär matten gick ganska bra ridningen gick åt helvete... Det som gjorde dagen helt okej var såklart mina skol kamrater. Man kan inte ha tråkigt i deras närhet! Och sen även om ridnigen gick piss så är det alltid lika roligat att träffa alla! Imorgon ska jag först träna sen träffa Emelie som jag inte träffat på länge :)


Tough times don't last but tough people do, screw your past, don't let it screw you.

Sitter och lyssnar på väldigt awesome musik just nu och ska börja ladda ner alla sjukt bra låtar! Om drygt en halv timma ska jag röra mig mot träningen och kvällen spenderas hos min älskling som kanske resten av helgen gör eftersom pappsen inte är hemma men det beror väl vad som händer på lördag. Aja, jag hör väl av mig. Pussis!

Det som inte dödar dig gör dig visare.

Veckans planering:
   onsdag: Ska iväg till stan och shoppa med Rickard nu, stännar nog där över natten också.
   torsdag: Händer inte så mycket förutom träningen på kvällen.
   fredag: Ska nog med Rickard hem till Hanna tror jag och på kvällen är det träning.
   lördag: Ska ut med Felicia, om det nu blir på lördag eller söndag vet jag ej.
   söndag: Kanske träning hela dagen.


Jag är en plugg häst!

Sitter hemma och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar för Naturkunskapsprovet vi har imorgon. Jag som älskar Naturkunskap! Det var ju därför jag inte valde natur linjen. Sug! Aja, what to do liksom? Nej men det är ändå helt okej intressant. Iaf, när jag är klar med det här ska jag hoppa in i duschen och sen städa rummet lite. Men nu måste jag fortsätta. Puss!

18. Min bästavän

Jag har ingen bästavän typ. Jag har flera vänner men dom som vet mest om mig är Sofi Moa och Emelie. Nu går ju alla vi i olika skolor och ses inte så ofta vilket inte är så kul. Men om jag ska berätta lite mera om en av dom så tar jag och berättar lite om Sofi så får ni veta hur vi lärde känna varandra hehe

I sexan var jag typ rädd för henne varför vet jag inte. Men sen i sjuan när jag bråkade med några började vi umgås. Vi blev bättre och bättre vänner eftersom vi var varige dag och vi bodde så nära varandra. Så när åttan sen kom var vi nästa oskiljbara hahah. Vi var jämt! Vilket jag är tacksam för. Hon är en underbar vän och en sån vän alla behöver! Vi har våra minnen och fler ska det bli. Sofi är underbar!



16 dagar kvar!

Har inte bloggat på en vecka typ hehe. Kom nyss hem från gymet. Tränade armar... Jobbigt! Imorgon har jag friends utbildning hela dagen... Får se om det blir roligt. Har ju iallfall Emma där så hehe. Vi har friends med Phålmans gymnasium också, där vi inte känner några hah. Efter ska jag träffa Sofi! Längesen vi sågs så det kommer bli toppen. Får se om jag kanske går in lite snabbt på topshop eftersom jag slutar tidigare än Sofi hehe.

Har fottat jackan men dom blev inge bra hehe men så fort jag får en bra bild på den ska jag vissa. Sålänge får ni nöja med hemsidans bild!


Plupp.

Yeah, dagen idag har avrit knaaaaas! Började med att jag försovde min en timma eftersom min puckade pojkvän inte hade berättat att han hade bytt alarm signal (och den nya lät som en moped som gasade hela tiden) och när jag vaknade av den trodde jag att det var någon utanför men det var det ju ej.
Iaf, jag tyckte jag var awesome eftersom jag försov mig en timma men kom bara 10 minuter försent. Men det vart ingen frukost för mig idag så har haft huvudvärk hela dagen och skulle äta när jag kom hem men icke sa nicka. Jag la mig framför teven och tittade på Desperate Housewifes som pappa hade spelat in och nu har jag precis rensat min brors garderob och flyttat en sån där grej in till mig så nu har jag två garderober, vilket behövs. Underbart! Men nu ska jag fortsätta att rensa. Puss!

Taggad brud till tävling!

Nu är det så att jag har tävling ikväll. Truppligan. I Enskede ifall det finns någon som vill komma och kolla. Den börjar typ halv sju. Be there or be fyrkant! Haha. Pussen!

17. Mina favoritartister

Eric Saade är nummer ett! Men det kunde man väl redan lista ut haha.
Rihanna gillar jag grymt mycket också. Sen lyssnar jag ju såklart på många fler men dessa två är väl dom jag kom och tänka på hehe :)


*

Orkade inte blogga igår hehe. Idag så har jag varit i skolan. Började kvart i tio vi ett museum i slottets källare. På vägen dit hade jag och Liv en lite upptäksfärd. hehe. Slutade där runt elva och då var inte nästa lextion förens halv tre... Så Felicia jag och Sebastian gick runt lite vid söder. Letade efter en jacka som tydligen är slut i hela landet så den gav jag upp men funderar på att beställa hem den hehe.
Juste min jacka som jag fick av mamma och pappa i födelsedags present kom igår. Super fin tycker jag. Tar och fotar den någon dag så ska ni få så hih :)


Är trött, trött på dig.

Hej hopp lingon snopp. Är hemme nu och väntar på att Sandra ska komma hit och så ska vi snacka så mycket bullshit vi bara kan! Yeah, like gånger tusen! Det var rätt så länge sen jag träffade den där bruden och nu är hon lite sen. Ska nog gå och ringa henne nu. Hejdå!

23 dagar kvar

Sitter just nu och ska snart in i duchen. Har gjort klart min engelska idag under dagen och jag har även träffat Mimmi en stund. Vi promenerade bara runt lite och snackade om lite allt möjligt. Skola i morgon.. Orkar inte. Efter ska jag nog kolla om jag hittar två saker inne i stan.

16. Det här åt jag idag

Frukost: macka med marmilad hihi
Middag: Lasange!


Nästa: Dalhallen

Nu drar en taggad brud på träning. Hoppas ni har det lika bra som jag kommer ha!

Kryp kryp.

Kom hem från skolan nyss och jag är fett nöjd över min skoldag. Jag lärde mig äntligen lite spanska grejer så nu kanske jag inte får F på omprovet ändå! Wiho! Nu ska jag städa mitt rum en gång för alla! Sen ska det vara skinande rent hedan efter! HAHA. Men nu ska jag bomba med skön musik och städa. Pussen!

- Vem vill lägga ner tid på någon som dig?

Är så jävla piss just nu. Trött på allt som har med en viss person att göra. Vill bara spy på henne!

Iaf, nu ska jag berätta om min helg som började super men en jävla kärring förstörde den!
I fredags så var jag på träning som gick jättebra. I lördags åkte jag och pappsen till IKEA och skulle handla massa grejer till mitt rum, sagt och gjort. Sedan åkte vi till några andra butiker också och när vi väl var på väg hem igen, eller vi skulle till Haninge och köpa skor. Men iaf, när vi åker in i Södralänken så är det en kärring som stannat mitt i ett körfält, hon står helt stilla och vi upptäcker det för sent så vi kör in i henne och hela våran bil gick sönder så äntligen när vi lagat den så krockar vi. Hon svimmar typ av chock medan man inte ser ett enda skit på hennes bil. Jag hatar henne, bokstavligen! Snopp snopp snopp. Iaf, bärgaren tog bilen hem till mormor och mamma kom och plockade upp oss och på kvällen åkte jag hem till Rickard där det var fest, och jaa kanske inte var den bästa tajmingen.
Men nu ska jag titta på Svinalängorna eftersom jag inte har läst klart boken och den ska vara klar imorgon. Bra jobbat Sofi! Hejdå.

15. En bild på mig som är ett år gammal




Tror till och med att den tog 5 oktober så nästan prick ett år sen :)

Mycket plugg.

Tänkte berätta lite kort om helgen. Igår var mamma och jag i nacka forum och sickla. Fick med mig en halsduk och strumpbyxor. Mina jeanse gick sönder också, eller en söm har typ lossnat på fickan. Så ska kolla efter nya någon dag. Sen idag då. Mamma och jag åkte till centrum för att kolla efter skor, men dom fanns inte i min storlek.. Och nu sitter jag har och kollar på vänner samtidigt som jag håller på med engelskan. Imorgon är jag ledigt så då ska jag översätt nästa engelska läxa hehe. Skriver alltid på svenska först det blir lättare så tycker jag. Inte en så intressant helg men men. Juste min älskade jacka är nu beställd. Får den som födelsedags precent, men jag får den nu så att den inte ska ta slut, vissar bild när den har kommit! :)


Moa Vikström in my heart!

Efter att ha pratat med massa roligt folk på facebook, gjort min läxa och pratat med min pojkvän i närmare två timmar känner jag att tröttheten slagit mig. Men innan jag kryper ner i sängen ska jag sätta på ett sista Sex and the city avsnitt och självklart borsta gaddarna. Så godnatt på er sötisar!