Ledig!

Idag så var vi lediga, väldigt skönt! Var i stan med Sofi mycket trevligt kom därimot inte hem med något lite synd men men. Imorgon är det prov tror faktis att det kommer gå ganska bra, kan det mästa så nu ska jag få vg hihi :) Men nu ska jag nog ta fram plugg paprerna och få lite mer gjort, men först ska jag göra lite te.


-

Real girls aren't perfect
Perfect girls aren't real

Södertörns Tingsrätt..

.. Ja det var där jag var igår. Och vittnade. Det var inte så farligt som jag trott, haha men dom är riktigt seriösa med sånt där man måste till och med svära en ed innan du vittnar om du är över 15. Men tyvärr blev det ingen fajt mellan åklagaren och advokaterna. Men iaf, hoppas dom där jävlarna får sitta i fängelset resten av livet. Haha, nej men jag önskar dom illa iaf!

Nog om den saken nu, Älsklingen kom till mig efter det så vi var hemma och mös, och snart eller, jag vet inte när men nångång idag ska jag iaf in till stan med tjejerna eftersom vi har hemstudiedag idag och sen ikväll är det träning. OCH IMORGON DRAR JAG TILL GÖTET! WIHOOO!

Nu ska jag städa mitt rum och sedan fixa mig. Puss!!!!!

Den tilltagande överbefolkningen är ett bevis för att det finns kärlek i världen.

Sweet, laddar ner Burlesque just nu och ska börja ladda ner massa musik. Ska även ta något och äta och sedan borsta mina gaddar och ringa älsklingen min. Puss på er söta!

ONÖDIGT!

Tjenare! Skolan idag gick bra, fick kanske inte så mycket gjort men fick lite så man fåra vara nöjd med det. Med mycket om och men så har jag även bestämt mig för vilken hårfärg jag ska skaffa! Jag är ju lite röd hårig igentligen och har ett tag nu velat färga rött men inte vågat. Och jag vill inte slita så mycket på mit hår så vill inte fortsätta göra slingor på ett tag. När mitt hår är lpngt så ska jag göra slingor men så som det är nu sp vill jag inte det. Så nu har jag bestämmt mig det blir jusbrunt/rött!


Exakt denna färg vill jag ha!

Brum brum säger bilen.

Nu Äntligen har jag bokat kurs för övningsköra bil. Bara en månad kvar då. Haha.

Efter skolan kom jag hem och fick paj av min älskade mami! Underbart och så satte jag på Glee och la mig i sängen. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Desperate Housewives eftersom jag missar det ikväll när jag har träning. Puss

The pieces don't fit here anymore

Har laddat ner lite filmer nu och kollat på Glee och The secret life of the American teenager. Riktigt bra program enligt mig. Men nu ska jag ringa min älskling och sedan sova. Godnattpuss!

make a gif



Den perfekta sommar toppen!

Bloggade inte igår eftersom jag inte hade någon lust. Var med mamma i sickla och köpte ett para gröna/gråa byxer och sen tyg till min bal kläning. Ska börja sy den i helgen tror jag. Tror den kommer bli bra :)






Fick ingen bra bild på toppen men ni får en bättre bild någon annan gång!

Jag är inte så bra på det här..

Sitter hemma hos Rickard nu, ensam. Eftersom han gick och hämtade Sacke. Har varit här hela dagen och tittat på O.C. Underbart! Ikväll ska han på träning och då ska jag hem och dega i soffan antagligen. Intressant va? Jag vet. Bajs, nu ska jag gå och äta något. Puss.


Black Swan..

.. den var väl helt okej enligt mig. Inte den bästa och inte den sämsta. Visste den är mer mot det dåliga hållet men den gick att se haha för utom vissa gånger.. Man var verkligen tvungen att tänka hella tiden för att hänga med haha. Men den är inte lika bra som den verkar på reklamerna, det kan jag lova.
Hittade en tunika idag när vi var i farst. mycket fin är den enligt mig hihih. Ni får bild i morgon :)


GRATTIS


Nu är du 15 bast! Grattis Emelie ♥

Vaniljbullens dag!

Idag är det vaniljbullens dag haha! Jag och min farmor har inskaffat det en gång i månaden hihi. Så idag ska jag och min familj åka dit runt två sen efter det ska jag träffa Sofi tror vi ska till Farsta för jag mpste köpa present till underbara Emelie som fyller år idag. Sen ska jag även kolla på en klänning till ett bröllop som jag ska till på påskolvet. Ikväll blir det bio med tjejerna och killarna mycker mysigt vi ska se Black Swan! Länktar som atans men samtidigt är jag rädd haha. Nä nu ska jag kolla klart på en film sen blir det till att börja fixa sig.

........

Hejsan hoppsan! Ridningen idag gick inte så bra... Att jag aldrig kan bli nöjd! Blir sur på mig själv! Aja dagen var väl ganska bra. träffade ju Sebbe Kullman Ragnar ochDavid, mycket trevligt. Sen drog vi till skolan och hade labb. Är fett glad att jag fick göra min egna och inte den labben som var klar. Asså man gjorde först en förberedelsa och om den var bra fick man göra den och om den var dålig fick man en färdig. Tror inte slutreflektionen blev så bra man aja sånt händer.
Nu sitter jag och snackar emd Felinda, mycket trevligt. Vi har inte snakat på ett tag så det är roligt hihi :)


Tre snygingar för typ tre år sen! SAKNAR!!!

Labb!

Goddagens! Börjar ju halv två idag och slutar halv tre. Skönt fast ändå inte. Aja snart ska jag dra till bussen och mötta Sebbe sedan ska vi möta restan av killarna. Dom ska äta och jag ska föjla med haha. Aja efter labben idag så ska jag träffa Petra. Sjukt längesen jag var emd henne. Hon ska med till stallet sen också. Efter stallet ska jag inte göra ett piss. Det suger igentligen att rida på fredagar hella kvällen blir ju förstörd när ma kommer hem åtta. Aja jag överlever ju, jag får ju hoppas så jag ät lycklig haha. Nu ska jag kolla lite mer på tv sen drar jag. Ha en bra dag i diet fina vädret som vi har :)


Torsdag

Pluggade lite so på mogonen med en lärare, sen efter det skrev Emelie och jag en dikt. Tack så sjukt mycket för hjälpen Emelie! Du är bässt! Aja efter det var det lunch, sen gick jag omkring med lite olika människor. Försökte övertala, Kullman Sebba och Filp om att jag var gangster men dom trode mig inte. Något dom kommer få ångra haha nä skoja. Aja sen hade jag idrott. Wollyboll. JAg sög men det var riktigt roligt. Mycket roligare än vad jag hade trot att det skulle vara. Nu så gör jag inte så mycket ska kolla lite bloggar och sen kolla på tv.


Onsdag

Skolan idag gick väl helt okej. Har inte så mucket att säga om den. Ridningen idag gick väl bra till och från. Jag var lite okonsentrerad och hesten var lite stel och han blev rädd för lite små saker men annars kändes det bra. Gör alltid samma fel på han.Har inget städ på yttertygen och då blir inte allt så bra hehe men det är bara att kämpa på. Nu ska jag fortsätta snacka med Petra och kolla lite på tv. Hörs i morgon :)


Emelie!


Den här hunden kommer jag inte vara rädd för... Ursöt är den!

Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig.

Sitter och gör inte så mycket just nu, ska nog fortsätta att kolla på Glee som jag har gjort hela dagen. Shit vilket liv. Aja, skulle egentligen bara tala om att jag inte dog efter min dag idag. Hejsvejs!

2011

God kväll! haha. Var ju som sagt i nacka forum idag. Hittade ingenting men fick veta att en sak som jag letet efter finns i farsta så nu måste jag åka ditt någon dag. Trodligen blir det nästa vecka men slår vad om att det kommer vara slut då... Aja nu ska jag in i duchen sedan blir det despirata hemmafruar! ÄLSKAR!

Inte bra Sofi, inte bra.

Sitter och väntar på att en låt ska skickas klart till mobilen och sen ska jag ta en liten joggingtur till bussen. Haha. Efter skolan har jag planerat att ha ett Glee maraton. Spännande va. Men nu är låten klar. Måste rusa!

Forum Nacka

Godmorgon på er! Ska snart börja sminka mig och sedan bär det av mot skolan. Efter skolan drar jag med Moa till nacka om vi kommer iväg nu hahaha vi har försökt åka i typ en månad men det är alltid någon av oss som inte kan i sista minuten. Men nu måste det bli av. Aja eftersom jag inte bloggade igår så fick ni ett litet inlägg nu. Bloggar med ikväl! Ha en bra dag

Elin, du kommer göra mig tjock.

Sitter hemma i sängen och gör allt jag aldrig hinner göra. Just nu sitter jag och laddar ner massa musik och snart ska jag ringa Rickard för jag måste snacka allvar med den där saken! Ska försöka sova sen också så jag kommer i tid till skolan imorgon som jag inte orkar göra annars. Bajs. Orkar inte mer. Ska skicka över några låtar till min mobil nu. Godnatt!

Godmorgon..

.. sötnosar! Hur är det med er idag? Själv mår jag bra men inte min kropp för den gör ont överallt nästan. Snart ska jag dra till skolan, det ser ut som om jag kommer komma försent idag eftersom jag håller på att skicka några låtar från datorn till mobilen och det går väl som det går.
Efter skolan idag ska jag och Elin åka till Haninge centrum och sen ikväll är det träning, hoppas att jag kan träna hela träningen. Men nu måste jag fixa mig. Puss

Pälsväst

Okej, nu blir jag typ galen. Det finns typ ingen affär i hela Stockholm som har pälsvästar och den enda som har har bara fula eller sketa dyra. Jag orkar inte mera. Har letat efter en i evigheter nu. Bajs! Om det finns någon där ute som vet vart man kan hitta en pälsväst eller vill sälja sin så hör av er till mig. Och jag vill helst ha en fejk, fast man ska inte se så tydligt att den är fejk som man gör på vissa. Orkar. Inte. Nu. Ska. Jag. Dö. Farväl.

Våren är här!

Har inte hafft någon lust att uppdatera idag hehe. Vaknade runt nio idag och nästan direkt följde jag med mamma och pappa till heron city eftersom dom skulle kolla på tvättmaskin. Orkade inte bara sita hemme så följde med. Sen under dagen har jag inte gjort så mycket kollat på Off the map. As bra pogram måste jag ju bara säga! Aja nu ska jag fortsätta kolla på One tree hill som jag är så kär i hehe. Bloggar kanske mera ikväll men det återstår och se.
Juste det var typ 20 grader idag i solen! Våren är här så nu håller vi tummarna för att det inte börjar snöa igen hehe.


Jag och älskade Sofi föra föra våren tror jag att det var. Med andra ord väldigt längesen!


Viste ni...

.. jag är nästan alltid nervös. Jag är nog mer nevös om dagarna än vad jag inte är det. Jag är nervös varige gång jag typ ska prata med någon, när en lärare kommer fram blir jag nervös och väst är det nog under ridningen. Är verkligen nervös hella tiden och jag har ingen aning om varför. Aja nu vet ni det :)

Eric Saade ♥

Kom hem för ett bra tag sen hehe. Hade väldigt trevligt med Theres hehe. Såg även Petra som jobbade dära idag. Fick höra för ett tag sen att hon fick vara Erics livvakt hehe lite avis måste jag ju ekänna att jag är. Aja var nervös som vanligt när jag såg han... Pinsamt... Vet inte riktigt vad jag ska göra nu antar att jag ser på körslaget mad mamma och pappa. Funderar på att göra visste ni eller hiss och diss... Något av det får det bli. Känner att jag inte har bloggat så bra så får ta igen det hihih .


En bild från idag som Theres har tagit


Snart bär det av!

Sitter just nu och kollar på Stylisterna på kanal5 play. Började kolla på det igår och tycker det är rätt så bra. Man lär sig fett mycket hahah. Aja snart ska jag börja göra mig i årdning för 14:12 går min buss till gullmars där Theres och hennes föreldra hämtar mig för att sen ta oss till Heron City. Eric Saade ska ju uppträda så det vill man inte missa hehe.
Tycker det är väldigt roligt att jag skriver ganska mycket om honom medans Sofi typ hatar han haha :)


Bild från hans senaste singering i globen shopping!


Du är inte bättre än vad du gör dig.

Kom hem vid ett igår så orkade inte blogga utan gick direkt och la mig.
Alltså, jag var hos Sebastian med Ragnar, David och Gerber. Vi hyrde två filmer och tittade på dom. Sen var det bara jag och Sebastian kvar. Det var ett tag sen man umgicks med dom så det var toppen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig för att sedan åka in till stan och shoppa med min älskling och sedan ikväll ska vi ut och äta och sen ska vi göra något (som jag inte vet vad det är) typ för att fira 6 månader. Så det blir nog underbart och självklart sover jag hos honom ikväll. Men nu måste jag skynda mig. Puss!

du är den underbaraste ♥

11:50

Vi fick sluta tidigare idag.. Typ första gången haha. Vi slutade tio i tolv väldigt skönt. Nu lyssnar jag på musik och kollar bloggar. Ska ta och städa mitt rum tror jag. Det ser förjävligt ut så måste nog. Imorgon ska jag kolla på Eric Saade på heron city med Theres är fett tagad hahah. Hoppas det blir av också hehe. Nä men nu ska jag ta och städa :)

Det är okej att misslyckas.

Sitter hemma nu och orkar inte med nånting. Känner att jag måste hitta något att göra med mina vänner imorgon! Har bara varit med min söta pojkvän och saknar tjejerna just nu! Vill ut, träffa folk och ha kul. Inte för att jag inte har kul med min pojkvän men man måste göra andra saker ibland. Aja, bajs på mig och alla! Ska hoppa in i ducshen och sen hade jag tänkt att sova, får se fall jag gör det eller så ligger jag vaken hela natten och sover i skolan imorgon vilket jag tycker låter som en toppen idé!
Bajs vad jag är trött på den där skolan. JAG VILL HA LOOOOOOV!

säger bara ett ord. Äckel

Om allt bara var som förr

Jag vill vara liten igen. När man var liten så brydde man sig inte om något. Man var sig själv och man älskade det. Med tiden har det ändrats.. Nu är allt tvärtom


Svenska!

Sitter här i mitt rum och försöker plugga men har inte kommit någon vart hahah. Redovisade matten idag och blev godkänt är väldigt glad över det hehe. Aja nu ska jag ta tag i min svenska som jag ska igentligen redovisa denna vecka men det kommer inte bli av... Måste plugga i helgen så jag kommer i fas :(

Hur kan människor vara så hjärtlösa?!

http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

Det är helt hemskt!

Ellos

Igår kom mina kläder från ellos. Mycket nöjd vart jag hehe. Ni får bilder i inlägget.. Bilden på koftan är inte så bra ;)
Aja ridningen idag gick bra faktis hade underbara Zidan. Höll därimot på att ramla av typ tre gånger eftersom att han blev rädd för allt hahaha men kvar satt jag! Just nu lyssnar jag på musik och fixar med bilder. Ska lägga in bilderna från melodifestivalen så att Theres kan ta dom hehe jag är inte så snabb att lägga upp saker på datan. Aja ska fortsätta med det så hon kan få bilderna :)





Veronica Maggio - Jag kommer


Godmorgon!

Godmorgon. Datan var på så passar på att blogga eftersom jag inte gjorde det igår. Men det blir bara ett litet inlägg. Pluggade med Sofi igår vi är grymma. Nä nu måste jag sminka klart mig sen bege mig till skolan för att ha np i fysik. Är väldigt nervös.
Juste fick också vg i svenska. Hade hoppats på högre man vad ska jag göra. Aja nu ska jag dra!

VGVGVGVGVGVGVGVGVGVGVGVGVGVGVG

Nu ska jag sova efter en riktigt plugg dag!
Pluggade som satan i skolan så känner mig fett smart och efter skolan träffade jag och Ida Sandra. Super mys och efter middagen träffades jag och Ida för att plugga! Jag tycker att det var fett soft så är riktigt trött nu och ska föröska komma i tid till skolan imorgon eftersom vi har nationella och det vore smart att vara i tid då.. Men är så skoltrött så orkar inte bry mig så mycket men aja. Godnatt!

Ps. Jag fick VG på svenska nationella. Är fett stolt eftersom jag är typ IG barn inom svenska. Applåder till mig!

Fotografen är hemma

Jahapp, idag på träningen gjorde man ingenting förutom att fota eftersom att man är skadad. Snopp på min skada. Aja, men det var inte så dumt att komma till nya Tyresö hallen, trodde dock att den var mycket grymmare men ska inte klaga. Just nu är jag så trött att jag knappt orkar blinka så ska borsta gaddarna och sen sova. Godnatt!

---

Kom hem från skolan för ett tag sen. Sen jag kom hem har jag kollat på svtplay på när Eric var med. Men måste igentligen plugga men orkar verkligen inte. MEn måste för har np på onsdag och jag är jätte dålig på fysik. Imorgon ska jag till nacka forum med Moa.. Trevligt trevligt! Men nu ska jag komma igång med pluggandet!

Ursöta Sofi!


-

Godmorgon gott folk. Nu sitter jag här hemma hos Rickard i min ensamhet eftersom han inte ville skippa skolan idag med mig. Vad är det för pojkvän liksom? Ja det kan man ju fråga sig..
Iaf, Moses kommer snart och hämtar mig så det  blir bil till skolan idag. Naaajs! Efter skolan ska jag tillbaka till detta plejs och sen ikväll ska jag och checka in den nya hallen i Tyresö! TAGGA! Så jävla najs, synd bara att jag har skadat mig och inte kan köra. Bajs. Aja, det var det. Puss


Åtta fel

Tävlingen gick sådär. Hade åtta fel men för en gångs skull tyckte jag att det kändes bra. Fick två stopp.. första vör att jag tänkte fel med distansen sen andra gången när jag skulle komma igen så tog jag för liten satts så han kunnde inte klara det. Men efter det så tycker jag faktis att det gick bra. Men nu ska jag kolla bloggar sedan blir det vänner och sen sova :)       


Har fått veta att denna skönhet är halt :(

Sitter i bilen nu på väg till Ica maxi för...

resize_p1716_13- (MMS)

Sitter i bilen nu på väg till Ica maxi för att köpa strumpor till mina über snygga skor, och sen ska jag till Rickard. Haha vi klarar oss inte utan varandra så jag ska sova där inatt. tävlingen idag gick inge vidare, efter Tumbling och fristående låg vi etta men på hoppet så hände det något så vi failade hårt och kom på näst sista plats. Så det rätt ut sagt sög! Men vi tar det nästa gång!


Tävling

God morgon. Vaknade för en timma sen ungeför. Skönt att få sova ut idag. Idag så är det tävling, KM nu ska jag vinna! Får hoppas att jag vinner annars hade jag lika gärna kunnat vara vid sergel och kollat på Eric istället haha. Är lite besviken att tävlingen är idag så jag inte kan se han, men såg han ju igår så jag överlever. Idag är det föresten preick ett år sen jag såg Eric för förstå gången live.
Nä nu ska jag tagga till tävlingen och börja fixa mig!


Suddig bild. Men prick ett år sen idag!

JAAAAA!!!!!!!!!!

Saades sköna storseger i Globen! 

Jag är bra på att ljuga.

Sa ju att jag skulle skriva innan jag drog till Torvalla, men hann inte eftersom vi sov längre än vad jag trodde. Iaf det var fett lame i Torvalla och vi får inte ens några biobiljetter. Skit dåligt. Iaf, nu ska jag och Rickard titta på Legally blonde 2 och mysa. Han är rätt så bitter just nu så ska stänga av denna sak och lägga mig i sången. Puss

Om en timma drar jag

Jag kommer inte lägga in outfit. Orkar inte hålla på att lägga in bilder och sånt nu. Kommer nog inte hinna ändå. Har precis ätit middag. Hehe tidigt jag vet men jag ska ju åka in en timma innan jag ska vara där eftersom det tar tid och så så åt jag nu hehe. Ska snart fixa mig klart. Välja rosett och sminka mig är det som är kvar. Är sjukt tagad ska bli as roligt. Kommer även vara där med underbara människor Vickan Theres, theres föreldrar och Vickans mamma. Alla är roliga så kvällen kan inte sluta med något annant än bra. Bloggar sedan när jag kommer hem :)

Goddagens!

Sitter just nu och pluggar.. Ska snart äta lite sedan plugga lite mera sedan fixa mig sen runt fem tar jag bussen till gullmars och möter de andra. Är sjukt tagad för ikväll. Men nu ska jag förtsätta plugga. Bloggar nog senare kanske till´och med blir en outfit om jag får några någolunda bra bilder. Lovar inget man ska försöka. Men nu ska jag återgå till pluggandet med so...


Jag och Sofi för två½ år sedan.

Mys gånger tusen.

Nu lugger Rickard och jag i sängen och myser. Vi ska sätta på en film, vet ej vad det är det är han som har valt. Och till det har vi dricka, chips och dipp. Så nu ska vi mysa galet på vår 6 månaders dag och sen imorn ved 12 ska jag vara i Torvalla. Skriver innan dess. Godnatt!

Elin är dum i huvudet. Nu vet ni det.

Är hemma hos Elin. Jaa.. Det var ju jätte kul..
Bajs på henne
hon kan äta upp sig själv, ingen skulle bry sig ändå.
Hon suger!
Iaf, vi ska snart till Torvalla och sedan ska jag tydligen träffa Andre.. hoooost.
Bajs. Nu ska jag gå och döda Elin. Puuuuuss!

Mitt rum!

Före/under:


Efter:




Grattis Sofi och Rickard på månads dagen!

Tjenare! Dagen började med att jag vaknade halv åtta åt frukost fixade mig sedan drog pappa och jag till ett ställe där jag skulle göra en ny dyslexi sak. Det gick väl kanske inte som jag hoppades men vad ska man göra. Aja sedan drog jag till skolan. Var där i typ 40 minuter sedan var det bg. Hahah onödigt men skulle låna ett objektiv av Emelie så åkte dit. Ska ju på melodifestivalen på lördag. Heheh. Men nu ska jag kolla på någon serige sedan blir det stallet. Är fortfarande fett glad från igår när jag fick foto med Eric Saade och hans autograf på bussfickan hihihi :)




Så snygg att man nästan dör!

6 månader ♥

Godmorgon mina kära. Mår ni bra idag? Det gör jag, eftersom jag och Rickard har varit tillsammans i 6 hela månader idag. MEN jag har ont i hela min kropp. Har aldrig haft såhär mycket träningsvärk under en och samma vecka. Jag kommer dö snart..


Idag efter skolan ska jag vara med Elin, jag antar att vi åker hem till henne, vet ej vad vi gör men det märker vi. Ikväll ska jag till Torvalla för att förbereda tävlingen som vi arrangerar i helgen. Toppen, och sedan så sover Rickard här inatt. Men nu ska jag borsta gaddarna. Puss

85F

Ojojoj, nu har jag blivit riktigt dålig på att uppdatera. Så ska försöka bli bättre på det. Iaf, idag så hade vi NP i spanska och det gick sämst. Fick typ IG-.. Iallafall efter skolan åkte jag hem till momo&mofa eftersom momo fyller år idag. Grattis ♥ Sen som vanligt var det träning, det gick as bra tills jag skadade mig så jag inte kunde köra mer. Sitter perfekt nu såhär två dagar innan tävling. Japp, så lyckad är jag. Menmen, nu ska jag sova. Skriver imorn, PUSS

ÖVERLYCKLIG


´´

Ska bli bättre och nu lovar jag det! Har haft ridlextion idag. Gick faktis väldigt bra Zidan som jag hade gick väldigt fint. Vi ska även börja har teori före varige lextion. Tycket det är väldigt bra eftersom jag inte har haft det på mins fem år. Skolan gick också bra. Fick lite gjort men ska stana en timma i morgon för att vänta på Emelie så då kommer jag få saker gjort. Imorgon drar jag och Emelie in till Globen. Vi kommer väl kolla runt lite äta på Subway och sedan kolla på ERIC SAADE!  Älskar Emelie som ville följa med. Älskar henne även om hon inte skulle ha följt med men just nu ligger hon mycket plus hahaha. Men ja tror jag faktis ska ta med systemkamran så imorgon blir det bilder. Inte bara från dagen utan även på hur mitt rum ser ut. Är supernöjd. Men nu ska jag kolla på film och sedan sova.


Du är unik, precis som alla andra

...

Yäääy nu är jag tillbaka! Wiho..
Ska alldeles strax till skolan. Mamma kommer snart och hämtar mig, och efter skolan ska jag till Rickard och jag stannar även där över natten! Score. Det var det och nu ska jag gå och sminka mig. Pussssssss

- min näsa ser ut som en potatis

Dåliguppdaterin...

Förlåt men har verkligen inte haft något att skriva om. Nu sitter jag och kollar på vänner. Har inget att blogga om nu heller men när jag får det så lär ni märka haha :)

Tråkig lördag

Idag så har jag apsolut inte gjort någonting! Tråkigt men skönt. Känner att hela mitt lov har varit att bara vara hemma och inte göra någonting. Visst det är skönt men lite uttråkande. Kommer nog inte ens göra något i morgon heller. Kanske plugga lite men troligen så blir det väl inte så. Aja vi får se vad som händer nu ska jag ner och kolla på tv. Ska även försöka komma på något jag kan göra i morgon känner att jag inte vill sitta inne en dag till när det är fint väder men men vi får se. Ha en fortsat bra lördag :)


13:33

Hejsan! Min morgon har varit bra haha fall ni ville veta. Idag ska jag inte göra någonnting ska bara vara hemma och sen ikväll blir det stallet. Har ingen lust att göra något under dagen så ska släppa ut mina kaniner så dom får springa av sig lite. har igentligen inget att skriva så det är får räcka hehe :)


Bild trån Turkiet.. Saknar!


Vår

Hejsan hoppsan! Har varit vaken ett bra tag men har inte gjort ett piss haha. HAr bara kollat på tv typ. Ska kanske träffa Emelie idag. Hoppas det blir av har ingen lust att bara vara hemma. Men ska nog börja fixa mig lite och sedan vänta på att hon hör av sig. Föresten det är vår idag! Solen skiner och det är 15+ grade jippi! :)


Tack på förhand Emelie

Just nu håller Emelie på att fixa våran design. Tycker den blir jättefin! Även fast den inte är klar haha. Blir inget nacka forum för mig i morgon eftersom att Moa inte kunnde men jag får ta att hitta på något annat. Nu ska jag kolla på vänner som vanligt hihi. Bloggar mera i morgon :)


En fin bild på Emelie!

Stallet nästa

Jättedålig uppdatering jag vet men jag har inte orkat. Mitt rum är klart nu iallafal, elelr nästan. Ska kanske få en gaderob men det är inte säkert eftersom det är rätt dyrt. Men rumet blev bra iallafal mamma och jag var gryma på att tapetsera hahah. Nu så håller jag på att fixa mig för ska snart dra till bussen som tar mig till stallet. Efter ridningen drar jag hem till Theres för klockan fyra är det sammling i stallet och sedan blir det middag med min ridlärare och ponnycups laget. Vi gick inte vidare till cemi tråkigt. Men hade inte jag haft åtta fel sista matchen så kanske vi hadde tagit dom vem vet så är väldigt besviken på mig själv. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och fixa mig. Ha en bra dag bloggar ikväll :)