Rubrik?

Jahapp, nu sitter jag här i soffan med tvn på och datorn i knät. Men skillnaden är att jag väntar på att Sandra ska vakna så jag kan träffa henne! Och nu är hon vaken, score! Men ska ta och borsta gaddarna nu, Puss!

Övningskör


Japp, det var jag alldeles nyss. Gick riktigt bra tyckte jag, det var första gången. "Du får inte åka ute på vägen idag, nu ska vi bara öva lite grunder" Det var det mamma sa när vi började. Haha, det höll hon ju länge. Körde runt och röjde i hela Haninge. Känns riktigt bra alltså. Men nu ska jag titta på lite knarktv. Puss

I am in love ♥

Jag har gått och blivit förälskad i Veronica Maggio! Så jävla underbara låtar. Det är det jag gör under dagarna, knarkar Veronica. And I love it! Men nu ska jag fortsätta dunka Maggio! Pusssssss

Beroende..

Sitter vid soffan nu och tittar på tv med datorn i knät. Haha, så kan det gå. Vaknade precis typ, och gör inte särskilt mycket, ska sätta på Harry Potter snart, ska kolla på sexan tror jag att det är. Japp, och sen ska jag kolla på de resterande filmer jag har laddat ner. Så idag har jag film maraton. Idag ska jag inte vänta på att Älsklingen ska komma hem utan att mamma ska komma hem för om det är bra väder ikväll så ska jag övningsköra för första gången. Men nu ska jag sätta på filmen, Puss på er!

Komma tillbaka?

Funderar på att komma tillbaka till bloggen, vad vet jag? Men det behövs iaf piffas upp i så fall. Tittar på film nu och ska samtidigt försöka fixa någon design. PUSS!


SAKNAR! ♥

VARNING onödigt inlägg

Det har varit tråkigt väder ända sen i tisdags... Orkar inte. Om lite mer en 1 vecka åker jag till Rom med min familj i fyra dagar. Ska bli väldigt skönt. Aja har inget att skriva haha.


*

Fotbolls match idag mot lärarna... Förlorade med 5-4 pinsamt... Åkte in till stan med Moa efter skolan, köpte en kläning, byxdress och en ny bikini. Behövde verkligen inte något av det igentligen men det kommer ju komma till användning så hehe. Om en vecka och sex dar åker jag till Rom skulle bara tala om det haha.


Bästa balen!

Hade ju bal igår och den vart såå lyckad! Trots att man inte umgås med alla så hade vi asbra sammanhållning och alla verkade ha det roligt. Kommer minnas den kvällen länge!
Några bilder!Här är några bilder.. Hadde 211 så orkar inte lägga upp alla haha :)

....

Kom hem för lite mindre än en timma sen. Va ute med några roliga människor och jade almänt trevligt hehe. Åt middag nästan nyss. Har igentligen inget att blogga om... Imorgon ska jag var funktionär på en dressyr tävling hehe. Några från stallet ska även tävla så ska kolla på dom. Ja det var väl det :)


Rihanna California King Bed

Hårfärg

Hej hej, Rickard här. Jag har just färgat Sofis hår.. i fel färg. Kult va? :)
Det blev typ blå-grå-orange? Haha aja skitsamma nu ska vi ha sex, tjadå! :D

Dålig uppdatering!

Från både mig och Sofi måste jag ju erkänna haha. Men har inte haft någon lust eftersom jag inte har haft något att blogga om. Min bal klänning är ialafall helt klar. Tycker faktiskt att den blev ganska fin. Imorgon ska mamma och jag leta efter skor. Emelie ska också kanske med. Men måste verkligen hitta i morgon eftersom att balen är på tisdag så är jag lite små stressad med att hitta skor. Men men det blir nog bra. Nu ska jag läsa bloggar och sen kolla på tv! :)